Ζαχαράτος: "Η Ελένη έχει χάσει τη μπάλα"

04.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Της κακομοίρας γίνεται! Που είναι η μπάλα; Που είναι η ομάδα; Που είναι τελικά η Μενεγάκη οεο; Και να μη θέλω να ασχοληθώ με την Ελένη Μενεγάκη ασχολούνται όλοι οι υπόλοιποι οπότε?φαύλος κύκλος καταλαβαίνεις!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Της κακομοίρας γίνεται! Που είναι η μπάλα; Που είναι η ομάδα; Που είναι τελικά η Μενεγάκη οεο; Και να μη θέλω να ασχοληθώ με την Ελένη Μενεγάκη ασχολούνται όλοι οι υπόλοιποι οπότε...φαύλος κύκλος καταλαβαίνεις!


Παιδί μου ο Τάκης Ζαχαράτος είναι να μην ανοίξει το στόμα του. Ο Τάκης που λες που δε φοβάται να τα πει έξω απ’τα δόντια άνοιξε την καρδούλα του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Πρωινή Μελέτη" και μίλησε για όλη την τηλεοπτική επικαιρότητα χαρίζοντας μας υπέροχες δηλώσεις.


Τι πιστεύει για την Ευγενία Μανωλίδου; "Το "Master Chef" το θεώρησα κατάντια για το επίπεδο της Μανωλίδου. Η ίδια έστρωσε το δρόμο για να την αντιπαθήσω. Η προφορά που έχει είναι αστεία. Τη θεωρώ καπάτσα και αρκετά έξυπνη γιατί μπορεί να διαχειριστεί την κατάντια της και να κερδίσει. Δεν ενδιαφέρεται για τη διάρκεια και υποστηρίζει την κατάντια". Είπες τίποτα;

Για την Ελένη Μενεγάκη όμως; "Η Ελένη έχει χάσει την μπάλα. Με ενοχλεί το να είσαι ισχυρογνώμων και να μην κατανοείς τα λάθη σου. Δεν είναι τυχαίο πως άλλαξε όλη η ομάδα που είχε δίπλα της. Δεν μπορείς να κάνεις πρωινό με ύφος και βαρύτητα της Έλλης Στάη, γιατί απλά δεν είσαι. Ούτε να ασχολείσαι με το πόσο μακριά είναι τα extension σου και πόσα κιλά έχεις χάσει. Το βαριέται και ο τηλεθεατής". Αυτό και αν είναι είδηση έχω ήδη φανταστεί θέμα με τίτλο: "Με τα μάτια της Ελένης". Τι Έλλη, τι Ελένη εκεί θα κολλήσουμε;


Για τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο;(Αφού πιάσαμε όλα σχεδόν τα πρωινάδικα;): "Πρόσφατα είχα πει για τον Χαριτάτο πως με αγχώνει και πως είναι υπερβολικός. Το νάζι που έχασε η Μενεγάκη πιστεύω πως το κατάπιε ο ίδιος. Ο Χαριτάτος και ο Καραμέρος ξαφνικά έγιναν σταρς, είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις αυτό". Ok εδώ μπερδεύτηκα λιγάκι δε σου κρύβω.

Αν η Ελένη Μενεγάκη είναι σαν την Έλλη Στάη και ο Σπύρος Χαριτάτος κατάπιε το νάζι της Μενεγάκη ενώ ο Γιώργος Καραμέρος έγινε σταρ, οι Σκορδαλιά που τοποθετούνται σε αυτό το πάνελ; Για φαντάσου φοβερό πάνελ όμως χρυσή μου με : Σκορδαλιά, Καμεροχαριτάτους και Μενεγάκη! Μακάρι να μπορούσα να κάνω το συντονισμό ή έστω να τον έπαιρνε (το συντονισμό πάντα) ο Ζαχαράτος! Εκεί να δεις γλέντια!

Ελένη Αναστασάκη