Στο χειρουργείο η Μελέτη

03.11.2010
Aγαπημένη μου Δήμητρα, Τι πράγμα έχει γίνει! Όλοι οι διάσημοι ή οι συγγενείς τους τρέχουν στα νοσοκομεία τελευταία. Πριν λίγες μέρες είχαμε το γιό της Τατιάνας στο χειρουργείο για το πόδι του και τώρα έχουμε την Ελεονώρα Μελέτη που αφήνει στην άκρη την τηλεόραση και τρέχει και αυτή στο χειρουργείο.

Aγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι πράγμα έχει γίνει! Όλοι οι διάσημοι ή οι συγγενείς τους τρέχουν στα νοσοκομεία τελευταία. Χθες είχαμε το γιό της Τατιάνας στο χειρουργείο για το πόδι του και τώρα έχουμε την Ελεονώρα Μελέτη που αφήνει στην άκρη την τηλεόραση και τρέχει και αυτή στο χειρουργείο. Η δική της περίπτωση είναι λίγο διαφορετική αφού πρόκειται για μια λεπτή γυναικολογική επέμβαση που θα την κρατήσει μακριά από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.


Σήμερα το πρωί λοιπόν η Ελεονώρα λίγο πριν κλείσει την εκπομπή της αποχαιρέτησε το κοινό της λέγοντας πως ανανεώνει το ραντεβού τους για τη Δευτέρα: "Επειδή ακούω και διαβάζω πολλά για μένα και την υγεία μου να σας πω πως είμαι καλά. Οι συναναστροφές που έχω με τα νοσοκομεία τα τελευταία 2 χρόνια δεν ήταν τόσες σε όλη μου την ζωή. Μην φοβάστε όμως είμαι καλά. Θα μπω αύριο το πρωί για μία επέμβαση ρουτίνας αλλά θα πρέπει να βρίσκομαι στο κρεβάτι μετά για 2 μέρες οπότε θα με κρατήσει μακριά από την εκπομπή χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κάτι σοβαρό" είπε η ίδια στην κάμερα και συμπλήρωσε: "Τα ηνία της εκπομπής όμως αυτές τις μέρες θα έχει ο Θέμης και από εσάς αυτό που θέλω είναι να μου προσέχετε τα παιδιά μου που θα μου λείψουν".

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψει τη Δευτέρα χαμογελαστή και κούκλα!

Ελένη Αναστασάκη