Παπουτσάκη: θέλει να γίνει μάνα & πολιτικός

03.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Μες την τούρλα του Σαββάτου και με τις περισσότερες διάσημες να κυοφορούν (βλέπε Σκορδά) ή να θέλουν να κάνουν μωρό, αποφάσισε και η Κατερίνα Παπουτσάκη πως την ενδιαφέρουν τα παιδιά και θα ήθελε να γίνει μητέρα!
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Μες την τούρλα του Σαββάτου και με τις περισσότερες διάσημες να κυοφορούν (βλέπε Σκορδά) ή να θέλουν να κάνουν μωρό, αποφάσισε και η Κατερίνα Παπουτσάκη πως την ενδιαφέρουν τα παιδιά και θα ήθελε να γίνει μητέρα!

Που λες, η Κατερίνα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Shape και τέτοιο κορμί, ομολογώ λίγες το διαθέτουν. Που να δεις τον κοιλιακό της πέτρα και την Παπουτσάκη να ποζάρει με ένα ξίφος στο χέρι! Ε, αυτά τα άγρια ένστικτά της η ηθοποιός τα βγάζει και στη συνέντευξη που έδωσε.

Το κορίτσι τούτο ανησυχεί για τις πολικές εξελίξεις στη χώρα και εξομολογείται πως κατεβαίνει σε πορείες και προβληματίζεται. Μέχρι και με την πολιτική θα έφτανε να ασχοληθεί η Παπουτσάκη, γιατί αναζητά σου λέει, τρόπους δράσης, έκφρασης και αντίστασης. (Ναι, θυμάσαι τότε που πετούσε τα αυγά στους δημοσιογράφους που την τσίμπησαν αγκαλιά με τον αγαπημένο της Ορέστη Τζιόβα; Ε βρε, την είχαμε παρεξηγήσει, τρόπους αντίστασης έψαχνε το κορίτσι).

Και συνεχίζει η σέξι Κατερίνα τονίζοντας πως την απασχολεί η κρίση που υπάρχει στις σχέσεις που είναι μεγάλη και τονίζει:

"Υπάρχει η ευκολία του τύπου δεν μου κάνεις εσύ να περάσει ο επόμενος. Δεν το παιδεύουμε αρκετά, δεν το παλεύουμε".

Αυτή η κατάσταση στις σχέσεις ομολογώ δεν κατάλαβα αν την στεναχωρεί ή αν την έχει κάνει αρχή στη ζωή της, αν θυμηθώ τα περσινά της ερωτικά κατορθώματα που ξεκινούν από τον Καραφώτη και φτάνουν μέχρι Κανάκη, Μπουρδούμη!

Πάντως, η Παπουτσάκη το ξεκαθαρίζει: γάμο δεν θέλει αλλά μανούλα πολύ θα επιθυμούσε να γίνει και μάλιστα να κάνει ένα παιδί που θα προκύψει από έρωτα, αγάπη και συντροφικότητα. Βέβαια, στο ερώτημα αν τον έχει βρει τον πατέρα του μελλοντικού της τέκνου, ξεφεύγει πλαγίως δηλώνοντας πως δεν έχει προκύψει ακόμα το κατάλληλο timing! Θέλει σου λέει να γίνει καλή μητέρα και να δοθεί ολοκληρωτικά.

Και κλείνει η ηθοποιός αποκαλύπτοντας το μεγαλύτερο όνειρό της! Όχι βρε, δεν θέλει να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, μηδέ να μην γεράσει ποτέ (πλαστικό νυστέρι δεν θα βάλει στο σωματάκι της αφού το φοβάται πολύ)! Θέλει η κοπέλα να ζήσει τη δια βίου συντροφικότητα. Ακούς; Ακούω να λες!