Ρέμος-Υβόννη: τι έκαναν στο παιδικό χωριό SOS;

03.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Της φιλανθρωπίας γίνεται! Παιδί μου, ο Αντώνης Ρέμος και η εδώ και τέσσερις μήνες αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ το έχουν ρίξει στις γυροβολιές!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Της φιλανθρωπίας γίνεται! Παιδί μου, ο Αντώνης Ρέμος και η εδώ και τέσσερις μήνες αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ το έχουν ρίξει στις γυροβολιές!

Ο Αντωνάκης που λες έχει μεγάλη αδυναμία στο κοριτσάκι του και δεν του λέει όχι σε ότι του ζητήσει. Η Υβόννη που λες χρυσή μου είναι ενεργό μέλος σε δράσεις του ?Feeling Human? που μαζί με την Χίδερ Νόμι Τσούμα , πέρασαν μια μερούλα μαζί με τα παιδιά του χωριού SOS και χάρισαν χαμόγελα στα παιδάκια!


Ο Ρέμος κοίταζε στα μάτια το κοριτσάκι του , που σαν άλλη Αντζελίνα Τζολί αφιερώθηκε στο φιλανθρωπικό της έργο, χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδάκια. Και ο Ρέμος όμως μη νομίζεις πως πάει πίσω. Με τα μάτια γουρλωμένα διαβάζω στο περιοδικό OK πως θα ανακοινωθεί σύντομα ότι ο Αντωνάκης θα γίνει πρέσβης του σωματείου "Make a wish"για ένα χρόνο!


Ο Αντωνάκης λοιπόν και το Υβοννάκι έπαιξαν με τα παιδιά, ζωγράφισαν και διάβασαν παραμύθια για ώρες! Είδες χρυσή μου, μέχρι και μουστάκι θα τον βάλει να ξυρίσει!
Κατάλαβες για τι έρωτα και τι ομοιότητες σου μιλάω; Και ζωγράφος έγινε ο Ρέμος για χάρη της αγάπης του! Εν τω μεταξύ την αλήθεια μου θα την πω... Ευτυχώς που βρέθηκε το Υβοννάκι να βάλει τον Αντώνη σε μια δίαιτα , γιατί τον είδα προχθές στη Γλυφάδα και έχει μείνει μισός παιδί μου! Και σε φιλανθρωπικό πρόγραμμα τον έβαλε και σε δίαιτα αυτό το κορίτσι είναι ο πρώτος αριθμός του λαχείου!

Ελένη Αναστασάκη