Σκορδά-Λιάγκας: περιμένουν αγοράκι;

03.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι πράγμα είναι αυτό με τις εγκυμοσύνες , έχουν γίνει πολύ μόδα φέτος. Η Φαίη Σκορδά λοιπόν είναι πάντα in αφού βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της αρχίζει να κάνει μπαμ...Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να μάθουμε το φύλο του μωρού τους!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι πράγμα είναι αυτό με τις εγκυμοσύνες , έχουν γίνει πολύ μόδα φέτος. Η Φαίη Σκορδά λοιπόν είναι πάντα in αφού βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της αρχίζει να κάνει μπαμ...Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να μάθουμε το φύλο του μωρού τους!


Όπως διαβάζω στο περιοδικό Ok το ζευγάρι περιμένει αγοράκι: "Όλες οι εξετάσεις στον γυναικολόγο δείχνουν ότι το μωρό θα είναι αγόρι", λέει στο περιοδικό στενός φίλος του ζευγαριού.


Τα παιδιά εξάλλου ήθελαν πώς και πώς να είναι αγοράκι αν και το παν που θέλουν είναι να είναι γερό πάνω απ’όλα αν και όπως όλα δείχνουν ο Λιάγκας σκέφτεται από τώρα πώς θα βρει επιτέλους παρέα για το γήπεδο!


Η Φαίη λοιπόν , καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να μην κουράζεται πολύ σε κοσμικές εξόδους κ.λ.π. και όπως όλα δείχνουν περί τα τέλη Μαρτίου, δηλαδή στον 9ο μήνα θα κόψει τα σούρτα φέρτα και στα τηλεοπτικά πλατό αφού "Θα πρέπει να απουσιάσει για ένα μήνα μετά, αλλά θα επανέλθει στα πρωινά της καθήκοντα", όπως διαβάζω στο περιοδικό.


Φαντάζεσαι χρυσή μου τρελά νούμερα που θα κάνει το "Πρωινό μου" όταν αρχίσει να παραφουσκώνει η κοιλιά της Σκορδά; Θα τρελαθούν τα μηχανάκια της AGB όπως είχε γίνει τότε με τη Μενεγάκη και θα πετάξουν τη σκούφια τους αφού θα έχουν διπλή χαρά, γιατί τηλεθέαση και εγκυμοσύνη πάνε πάντα πακέτο!

Ελένη Αναστασάκη