Ρώπα: "Αγόρασα 9 σπίτια και τώρα μένω στο νοίκι"

04.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,br> Τι σου είναι αυτοί οι διάσημοι βρε παιδιάκι μου! Τη μια μπορεί να βρίσκονται στην κορυφή και την άλλη μπορεί να βρεθούν στο ενοίκιο. Η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Ρώπα που λες σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα "Πρωινό μου"

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι σου είναι αυτοί οι διάσημοι βρε παιδιάκι μου! Τη μια μπορεί να βρίσκονται στην κορυφή και την άλλη μπορεί να βρεθούν στο ενοίκιο. Η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Ρώπα που λες σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα "Πρωινό μου" και τους άφησε με το στόμα ανοιχτό αφού βγήκαν από μέσα της καλά κρυμμένα παράπονα για τον πρώην σύζυγο της Θανάση Λάλα και το θυελλώδες διαζύγιο τους με τους αγώνες από μεριάς της στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου ο Λάλας να αναλάβει τις υποχρεώσεις του απέναντι στο παιδί του.


Τι λέει η Ρώπα; Θα μείνεις άφωνη χρυσή μου : "Ο Λάλας αγόραζε τα σπίτια και εγώ έβαζα όλα μου τα λεφτά μέσα. Ήταν δικά του όμως και ποτέ δεν απαίτησα κάτι. Όμως δεν άντεχα το μοτίβο "Από εδώ η σύζυγός μου και από εκεί η αγαπημένη μου". Ντιν ντάν για ποια χτυπάει η καμπάνα; Α εμείς ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε!


Και το παραλήρημα της πικραμένης ηθοποιού συνεχίζει: "Μένω στο ενοίκιο με τον 17χρονο γιο μου, Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι όλη μου η ζωή. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνω μάνα, είναι ευλογία για μένα. Γι’ αυτόν μάχομαι και μόνο εκείνος με ενδιαφέρει και μετά η μεγάλη μου αγάπη, το θέατρο. Δεν το βάζω κάτω είμαι πρωταθλήτρια, θα δουλέψω και θα κάνω κι άλλο σπίτι". Έτσι είναι Δημητρούλα μου, ρόδα είναι η ζωή και γυρίζει. Τη μια μπορεί να βρεθείς αρχόντισσα με τα πολλά και την άλλη να παλεύεις με τα λίγα. Όπως και έχει όμως πάντα προσπαθείς για το καλύτερο και δεν το βάζεις κάτω!

Ελένη Αναστασάκη