Εκτός "Just the Two of Us" το ντουέτο ΛεΠα-Αδάμ!

01.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Ήρθε και το τρίτο live του "Just the Two of Us"! Το σόου που παρουσιάζουν η Δούκισσα Νομικού και ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα του! Και μπορεί να βάλαμε απουσία στο Στέφανο Κορκολή- αφού έλειπε δεύτερη Κυριακή σε συναυλίες με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη- αλλά εκείνος έβαλε μια χαρά τη βαθμολογία του και μάλιστα είδαμε να πέφτουν και τα πρώτα δεκάρια!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Ήρθε και το τρίτο live του "Just the Two of Us"! Το σόου που παρουσιάζουν η Δούκισσα Νομικού και ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα του...Και μπορεί να βάλαμε απουσία στο Στέφανο Κορκολή -αφού έλειπε δεύτερη Κυριακή σε συναυλίες με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη- αλλά εκείνος έβαλε μια χαρά τη βαθμολογία του και μάλιστα είδαμε να πέφτουν και τα πρώτα δεκάρια!

Την αρχή έκαναν η Ελπίδα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης οι οποίοι ερμήνευσαν το γνωστό και αγαπημένο "Hit the road jack". Ο Θεοχάρης μπορεί να πέρασε μια τροφική δηλητηρίαση όμως αυτό δε στάθηκε εμπόδιο στο αποτέλεσμα του τραγουδιού αφού το ζευγάρι συγκέντρωσε 37 βαθμούς (τα πρώτα 10αρια του παιχνιδιού από την Αθηναϊδα Νέγκα και τον Στέφανο Κορκολη).


Ο Κώστας Καραφώτης και η Ελένη Φιλίνη διαγωνίστηκαν μετά και μάζεψαν 31 βαθμούς με το "Όλα σε θυμίζουν" ενώ ο Αντώνης Βλοντάκης με τη Ραλλία Χριστίδου που τραγούδησαν το "Super Girl" που πήρε συνολικά 29 βαθμούς ενώ η Κατερίνα Στικούδη (με μαγιουδάκι και καυτό κολάν) με τον Νίκο Μίχα πήραν 33 βαθμούς με το τραγούδι "12 παρά" και άκουσαν καλά σχόλια από την επιτροπή.

Μετά ήρθε το ντουετάκι του Ησαΐα Ματιάμπα και της Μαριάννας Πολυχρονίδου, μια επανεκτέλεση Έρος Ραματζότι και Τίνα Τάρνερ που τους χάρισε 34 βαθμούς κερδίζοντας από τον Στέφανο Κορκολή ένα 10αρι.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, με την Τζώρτζια Κεφαλά από τους Μπλε τραγούδησαν "Πάνω στην τρέλα μου" για 36 βαθμούς ενώ η Φλώρα Θεοδώρου με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο τραγούδησαν το "Whole lotta love" και πήραν 32 βαθμούς.

Ο ΛΕΠΑ, Λευτέρης Πανταζής και η Εύη Αδάμ τραγούδησαν το "Χέρια Ψηλά" και συγκέντρωσαν 28 βαθμούς. Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης είπαν το αγαπημένο: "Πάρε πασά μου την οδοντόβουρτσα μου" και μάζεψαν 32 βαθμούς, ενώ η Ελένη Φουρέιρα και ο Παναγιώτης Πετράκης είπαν "Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος". Το ζευγάρι κέρδισε από τον Στέφανο Κορκολή ένα 10αρι και μάζεψε συνολικά 33 βαθμούς.Τυχαίο; Δε νομίζω...

Το σόου είχε την πλάκα του δε σου κρύβω και οι παλμοί μου χτύπαγαν κόκκινο όσο έφτανε η ώρα της βαθμολογίας, όμως το ζεύγος Λιάγκα- Σκορδά μαζί με Καπουτζίδη (που έπαιζε την κιθάρα του) και τη Δούκισσα κατάφερε για μια ακόμη φορά να κάνει το χειλάκι μου να σκάσει, αφού ντύθηκαν Abba και τραγούδησαν το "Mamma mia".

Τώρα σόρι αλλά και να μην το είχε παραδεχτεί η Σκορδά από την επιλογή και μόνο του τραγουδιού θα έλεγα ότι περιμένει παιδί! Ο Λιάγκας ο καημένος έπαιζε πιάνο και σιγοντάριζε τραγουδιστικά αλλά η Φαίη ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση! Παρεμπιπτόντως το λευκό πώς τους πήγαινε τόσο ωραία ρε παιδί μου; Και της Δούκισσας το καστανό περουκίνι τέλειο! Καταπληκτικό! Εύγε!

Και επιστρέφω στο διαγωνιστικό μέρος και πάλι: έμειναν που λες στο τέλος δύο ζευγάρια. Ο ΛεΠα και η Εύη Αδάμ που έσκασε μύτη στη σκηνή με ολόσωμη χρυσή φόρμα αλά "Kill Bill" και το ντουετάκι Φιλίνη- Καραφώτης. Τελικά το κοινό προτίμησε να κρατήσει στο παιχνίδι τη Φιλίνη και ο ΛεΠα πήρε το "ελάφι" του, όπως συνήθιζε ν' αποκαλεί την Αδάμ και αποχώρισαν ησύχως!

ΥΓ:1: όλα καλά βρε παιδί μου! Αλλά πολύ καλοσύνη αυτή την εβδομάδα η κριτική επιτροπή. Είπαμε να μαλακώσουν αλλά αυτοί βουτύρωσαν εντελώς. Λίγο έλειψε να δούμε την Αθηναϊδα Νέγκα να δίνει χαρτομάντηλα στην Πολυχρονίδη και τη Λυδία τρόμαξα να την γνωρίσω με τόσα 8ρια και 9ρια.

ΥΓ2: το σόου, το κράζουν τα ματακράζουν κάποιοι, αλλά χτύπησε 38% εψές το βράδυ και έκανε πολλούς σήμερα το πρωί να τρίβουν τα μάτια τους που τόλμησαν να το χαρακτηρίζουν "δεύτερα Παρατράγουδα"!

ΥΓ3: κάποιος να ντύσει λίγο παραπάνω τις Στικούδη και Φουρέϊρα που ξεχνου΄ν να βάλουν τη φούστα ή την μπλούζα τους κάθε φορά και μαζεύουμε τους άντρες με τα κουταλάκια...

Ελένη Αναστασάκη, Κατερίνα Π.