Μελέτη: η Μενεγάκη και τα one night stand

01.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι κορίτσι είναι αυτή η Ελεονώρα Μελέτη! Σου λέει το κορίτσι άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό Nitro και τα είπε όλα: για τις χυλόπιτες, τα one night stand αλλά και τα πεσίματα πάσης φύσεως!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι κορίτσι είναι αυτή η Ελεονώρα Μελέτη! Σου λέει το κορίτσι άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό Nitro και τα είπε όλα: για τις χυλόπιτες, τα one night stand αλλά και τα πεσίματα πάσης φύσεως!


Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω να σου γράφω χρυσό μου αφού νιώθω ότι έχω πάθει υπερφόρτωση από όλα όσα διαβάζω στην συνέντευξη της στο περιοδικό Nitro: "Δεν μπορώ να με φανταστώ εκτός μόνιμης σχέσης, δεν κάνω περιστασιακές σχέσεις, δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Στην εφηβεία μου μάλιστα το κατέκρινα όπως και τα ναρκωτικά ή το τσιγάρο (...). Έτσι λοιπόν θα είμαι είτε μόνη μου είτε σε σχέση. Η μικρότερη σχέση που έκανα στη ζωή μου κράτησε εννιά μήνες". Τώρα πες μου εσύ τι σχέση έχει το one night stand με το τσιγάρο; Και οκ να σου βάλω το τσιγάρο και τα ναρκωτικά στην ίδια κατηγορία- σε αυτή των απαγορευμένων ουσιών- το one night stand δηλαδή είναι τόσο απαγορευμένο; Τι να πω χρυσή μου αν βάλουν πρόστιμο και γι’αυτό(εκτός από το τσιγάρο) θα δεις πόσοι θα μείνουν στο δρόμο, γιατί τόσα που θα πάρουν δε θα μπορούν να τα πληρώσουν.

Άσε μην πω και άλλα και μπαίνουν και ιδέες ...Το κορίτσι που λες παραδέχτηκε ότι κάποτε ήταν κρυφά καψούρα με κάποιον όμως δεν του το είπε ποτέ αφού όπως η ίδια λέει σημασία δίνει σε κάποιον που την φλερτάρει πρώτα εκείνος. Έτσι είναι οι κυρίες αγάπη μου. Δεν τρέχουν ξωπίσω από τους άντρες αλλά περιμένουν να κάνουν εκείνοι το πρώτο βήμα..


Τώρα που έχει σχέση όμως της την "πέφτουν" τα αγόρια; "Αυτό είναι κάτι που μου την δίνει πάρα πολύ όταν δεν το κάνουν ευγενικά και διακριτικά, ενώ ξέρουν ότι είμαι αλλού. Άλλο κάποιος να σου εκφράσει το θαυμασμό του και άλλο να σου την πέφτει ωμά. Σε κάτι τέτοιο είμαι ψυχρή και προκλητική στον τρόπο που θα επιστήσω την προσοχή στην ύπαρξη του συντρόφου μου. Ουσιαστικά μειώνω αυτόν που μου την πέφτει, εξυμνώντας τον σύντροφό μου. Το βλέμμα μου φωνάζει «Πόσο βλάκας είσαι;»".


Εμ έλα ντε; Πόσο βλάκας; Το πολύ να βρεθεί με κάνα πρόστιμο στην τσέπη γιατί τίποτα άλλο από την Ελεονώρα δε θα καταφέρει να πάρει!


Αφού λοιπόν μίλησε για τα γκομενικά είπε να πιάσει και τη φάση με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: "απλά λύθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις", είπε λακωνικά και δε μου έδωσε κανένα σχόλιο να πιαστώ σαν άνθρωπος και εγώ... Όσο για τη Μενεγάκη η Μελέτη βάλθηκε να με τρελάνει τελείως αφού σου λέει πίνει νερό στο όνομα της: "Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να επικοινωνήσεις, να μιλήσεις, σε κάνει να νιώθεις άνετα" ενώ λέει ότι θα μπορούσε να βγει μαζί της ή ακόμη και να πάει ένα σαββατοκύριακο κάπου! Για τέτοια αδυναμία σου μιλάω χρυσή μου... Αυτές θα γίνουν κολλητές σε λίγο και θα αλλάζουν και ρούχα, τι νόμιζες; Ότι μαλλιοτραβιούνται οι παρουσιάστριες μεταξύ τους και υπάρχει ανταγωνιστικότητα; Όχι βέβαια καλή μου!

Ελένη Αναστασάκη