Ρούλα Κορομηλά: με ποιον είναι ερωτευμένη;

01.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η Ρούλα Κορομηλά δάγκωσε τη λαμαρίνα και το φωνάζει! Ναι παιδί μου, το Ρουλάκι είναι πολύ ερωτευμένο αυτό το διάστημα και μάλιστα το όνομα του έρωτα είναι Πίτερ και ζει στο Νιου Γιόρκ! Κατάλαβες χρυσή μου; Εδώ μιλάμε για τη Ρούλα Ιντερνάσιοναλ!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η Ρούλα Κορομηλά δάγκωσε τη λαμαρίνα και το φωνάζει! Ναι παιδί μου, το Ρουλάκι είναι πολύ ερωτευμένο αυτό το διάστημα και μάλιστα το όνομα του έρωτα είναι Πίτερ και ζει στο Νιου Γιόρκ! Κατάλαβες χρυσή μου; Εδώ μιλάμε για τη Ρούλα Ιντερνάσιοναλ!

Τώρα αμέσως θα σου πω τα πάντα για τον άντρα και το δεσμό που έχουν πάρει τα μυαλά της Ρούλας: η Ρούλα που λες έκανε εκπομπή στο ραδιόφωνο με το Βασίλη Γρηγορόπουλο και αφού τη ζάλισαν όλοι ρωτώντας της γιατί έχει τόσο καλή διάθεση κ.λ.π. δεν άντεξε και εξομολογήθηκε τον έρωτα της χωρίς δισταγμό: "Είμαι με τον Πίτερ, ομογενή χειρουργό που ζει στη Νέα Υόρκη". Αλλά γιατί μας έδωσε χρυσή μου το βιογραφικό της; Ο κόσμος ήθελε να μάθει τι την έχει κάνει και πετάει στα σύννεφα? Θα σου πω εγώ όμως τι είναι , η καρδιά της Ρούλας χτύπησε ξανά μετά από καιρό και όσο να πεις έχει πάρει τα "πάνω" της!

Όχι μόνο είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη η Ρουλίτσα με το αγόρι από τη Νέα Υόρκη αλλά έχει λόγο να είναι ακόμη πιο ευτυχισμένη αφού το αγόρι της είναι στο Ελλάντα από το Σάββατο και γι’ αυτό δε δίστασε να του αφιερώσει από την εκπομπή το τραγούδι του Sting -όπως διαβάζω στην Espresso- "I am an Englishman in New York". Κατάλαβες χρυσή μου για τι έρωτα μιλάμε; Μπορεί ο ένας να είναι εδώ και ο άλλος εκεί όμως το Ρουλάκι και ο Πίτερ έχουν βρει τον τρόπο να επικοινωνούν : "Ο σύντροφος μου δε θέλει να βγαίνω μόνη μου. Είναι ωραίο να σε ζηλεύει ένας άντρας. Μιλάμε με...βιντεοκλήση". Είδες όποιος θέλει χρυσή μου βρίσκει τρόπο!

Τώρα μη μου τα παραλές όμως χρυσή μου, και να σε ζηλεύει τόση απόσταση που έχετε μεταξύ σας που θα το μάθει και αν βγεις με τις φιλεναδίτσες καμία βολτούλα; Εκτός και αν σου τα ψάλλει μετά διαδικτυακά...Χμμμ... Και εσύ τι μπορείς να κάνεις άραγε Ρουλίτσα άμα τα πάρεις κρανίο; Του κλείνεις τη βιντεοκλήση; Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και καμία τεχνολογία δε θα μας τη "ρίξει"!

Ελένη Αναστασάκη