Η Μαρία Σολωμού έχει κερατώσει όλους τους πρώην της

29.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ευτυχώς που η χτεσινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" μεταδόθηκε μετά τα μεσάνυχτα και υπάρχει περίπτωση να μην είδαν τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, όλοι της οι πρώην!
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Ευτυχώς που η χτεσινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" μεταδόθηκε μετά τα μεσάνυχτα και υπάρχει περίπτωση να μην είδαν τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, όλοι της οι πρώην!


Γιατί στο λέω, αν την άκουσαν, έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν το κούτελό τους για να βρουν τα κερατάκια!

Που λες, η Μαρία βρέθηκε στον καναπέ του Κωστόπουλου και αντί να πει το επετειακό "Όχι", απάντησε με ένα μεγάλο και ωραιότατο "ναι" στο αν έχει απιστήσει σε κάποια σχέση της:

"Ναι, σχεδόν, σε όλες τις σχέσεις μου είχα κερατώσει. Δεν είναι κάτι που το ‘χω στις οδηγίες χρήσης. Όταν περνάει ο έρωτας, που περνάει κάποια στιγμή δυστυχώς, υπάρχει η φύση του ανθρώπου που πιστεύω πως είναι πολυγαμική. Πίστευα πως ο έρωτας περνάει στον ένα χρόνο αλλά αυτό θα έρθει να διαψευστεί σύντομα".

Τώρα θα πεις, μπας και πρέπει να μπουν ψύλλοι στ' αυτάκια του τωρινού συντρόφου της Μαρίας, Πάνου Μουζουράκη ή να ψαχτούν και οι πρώην της Σολωμού: Μάριος Αθανασίου, Αλέξης Γεωργούλης και πάλι λέγοντας; Όχι, γιατί η ηθοποιός εξήγησε πως και εκείνη δεν έχει φάει λίγο κέρατο στη ζωή της:


"Μπορεί να ‘χεις την ωραιότερη γυναίκα δίπλα σου και να κοιτάς κάτι β ή γ. Αυτή είναι μεγάλη διαφορά σε μας. Η γυναίκα κοιτάει με την αισθητική και αν δεν της αρέσει βαράει το κεφάλι της στον τοίχο", τόνισε με στόμφο η Μαρία Σολωμού.

Πάντως για τις επιλογές της στους άντρες, η Σολωμού υπήρξε λαλίστατη και δεν αρκέστηκε στο να μας ενημερώσει για τις απιστίες της. Φρόντισε να στολίσει ωραία τους πρώην συντρόφους της τονίζοντας:

"Έχω το μαλακομαγνήτη. Ο μ...ς έρχεται σε μένα. Μου ‘χει τύχει πολλές φορές και δεν είναι λόγω διασημότητας. Μου συμβαίνει από παλιά. Ειδικά το να πει μια παραπάνω εξυπνάδα ο άντρας είναι μεγάλη μ...κία. Να προσπαθήσει για κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί. Άσε που δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι άντρες είναι λιγότερο μάγκες από μένα".


Τώρα, αν σκέφτεσαι πως η Μαρία είναι καλά στα αισθηματικά της και υπολογίζει να γίνει μαμά για δεύτερη φορά, φτου σκόρδα. Όχι, η Σολωμού κακοπέρασε την περίοδο που ήταν έγκυος αλλά δεν είναι αυτό το γεγονός που την πτοεί. Δεν προλαβαίνει να γίνει μάνα:

"Δεν λες κιόλας ότι φυσάω και πετάω όταν είσαι έγκυος. Δεν σκέφτομαι να ξαναμείνω έγκυος έτσι κι αλλιώς αλλά όχι λόγω αυτών που είπα για την περίοδο της εγκυμοσύνης. Σε αυτή τη φάση που είμαι δεν θεωρώ πως μπορώ να κάνω κι άλλα παιδιά. Δεν προλαβαίνω το ένα. Τώρα αν θελήσει ο Πάνος. Να τον ρωτήσω αν θέλει. Αν θελήσει, θα δούμε".

Κατερίνα Π.