Η γυναίκα που έδωσε χυλόπιτα στο Σάββα Πούμπουρα

29.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ένας γόης, ένας ζεμ πρεμιέ είχε απομείνει στην ελληνική σόου μπιζ που να μην συμβιβάζεται με δεσμούς, έρωτες και σχέσεις, πάει και αυτός.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Ένας γόης, ένας ζεμ πρεμιέ είχε απομείνει στην ελληνική σόου μπιζ που να μην συμβιβάζεται με δεσμούς, έρωτες και σχέσεις, πάει και αυτός.


Για το Σάββα Πούμπουρα σου μιλώ και απορώ; Πίστευες πως ο σκληροτράχηλος Σάββας θα έτρωγε χυλόπιτα από γυναίκα; Εγώ πραγματικά όχι, γιατί λίγο να τον είχες ακούσει στο "Μες την Καλή Χαρά" πέρσι ή στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο "Ρυθμό 9,49", θα καταλάβαινες πως το αγόρι τούτο βαδίζει στα χνάρια του Ροδόλφο Βαλεντίνο και δεν μασάει από αγάπες και γαρύφαλλα!

Κι όμως, ο Σάββας φαίνεται πως βίωσε την ερωτική απογοήτευση σε όλο της το μεγαλείο και πως έφαγε μια χυλόπιτα "να" με το συμπάθειο από την παρτενέρ του στο "Dancing with the stars" του ΑΝΤ1.

Που λες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σάββας κατά τη διάρκεια του χορευτικού σόου ήρθε πολύ κοντά με την παρτενέρ του Έμιλυ Ματθαιακάκη και εκεί ο Πούμπουρας προσπάθησε να ρίξει την μελαχρινή καλλονή στην αγκαλιά του. Μάταια όμως, γιατί η Έμιλυ δεν συγκινήθηκε.

Ο Σάββας από τη μεριά του δεν δέχτηκε εύκολα την ήττα του και ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει την χυλόπιτα, αφού μπορεί το σόου να ολοκληρώθηκε, όμως ο έρωτας του Σάββα δεν λέει να σβήσει!

Κατερίνα Π.