Γενέθλια υπερπαραγωγή για την Μενεγάκη!

29.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,"Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ", τραγουδά χρόνια τώρα η Λαίδη Άντζελα αλλά σιγά μην τηρήσει το άσμα η Ελένη Μενεγάκη.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


"Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ", τραγουδά χρόνια τώρα η Λαίδη Άντζελα αλλά σιγά μην τηρήσει το άσμα η Ελένη Μενεγάκη.

Η ξανθιά αγαπημένη παρουσιάστρια έχει τα γενέθλιά της σήμερα και τέτοια φαντεζί πρεμιέρα στην εκπομπή της, μήνες ολόκληρους είχαμε να δούμε!


Πήξαμε στο κομφετί, τα μπαλόνια και τα τραγούδια σήμερις που γιορτάζει η Ωραία Ελένη και όχι άδικα. Tα 41 κλείνει η Μενεγάκη σήμερα και για να ξεχαστεί ο πόνος για τα κεράκια που τελειωμό δεν θα έχουν πάνω στην τούρτα, οι συνεργάτες της Ελένης φρόντισαν να την γιορτάσουν έτσι όπως αρμόζει σε μια βασίλισσα.

Αρχικά ακούστηκε το ευχαριστήριο τραγούδι "Με αγάπη από μένα νε για σένα νε, με αγάπη για μια ολόκληρη ζωή" που το ερμήνευσε με σκέρτσο και νάζι ο Φαίδωνας Κεφαλέας και οι υπόλοιποι συνεργάτες του "Καφέ με την Ελένη" ενώ μέσα στο πανηγυρικό κλίμα τα γέλια και οι χαρές θύμιζαν τον παλιό καλό Καφέ!

Η Ελένη μπήκε στο πλατό ευδιάθετη με το μαλλί ισιωμένο, λευκό πουκάμισο και ψηλόμεση pencil φούστα ενώ χαμογελώντας χάθηκε μέσα στα κομφετί και τις κορδέλες. Εννοείται πως από τα γενέθλια δεν θα μπορούσε να λείπει η τούρτα της Ωραίας Ελένης που φέτος ήταν ροζ με ένα κεράκι παρακαλώ!

"Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Καλά να είμαστε και να έχουμε ωραίες στιγμές μέσα στην χρονιά που διανύουμε", είπε όλο νόημα η Ελένη ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει την σποντίτσα της στους συνεργάτες της εκπομπής:

"Ό, τι δεν βγάλαμε την πρεμιέρα μας που την περίμενε και ο κόσμος, το βγάζουμε σήμερα!", σχολίασε η Μενεγάκη που μάλλον φτωχή της είχε φανεί η πρεμιέρα του "Καφέ με την Ελένη' προ διμήνου.

Φυσικά, το κέφι δεν χάλασε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας άνοιξε και σαμπάνια για τα μάτια της Ελένης που στην αρχή έκανε τη δύσκολη αλλά μετά δοκίμασε λίγη σαμπάνια.


Στη συνέχεια, η εκπομπή κύλησε κανονικά, ενώ τις προάλλες η Ελένη είχε δηλώσει πως πολύ θα ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στο κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου, οι οποίο έχουν πρεμιέρα σήμερα!

Τώρα, αν αναρωτιέσαι τι δώρο θα κάνει ο Γιάννης Λάτσιος στην Μενεγάκη, σου έχω την απάντηση! Ένα διαζύγιο. Την 1η Νοεμβρίου και λίγες μόνο μέρες μετά τα γενέθλια της Μενεγάκη, θα εκδοθεί και το διαζύγιό της από το Γιάννη Λάτσιο.

Κατερίνα Π.