Μενεγάκη: το διαζύγιο και η μοιρασιά της περιουσίας!

02.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Επιτέλους η ώρα που περίμενε η Ελένη Μενεγάκη έφτασε! Δε σου κρύβω ότι αυτό το διαζύγιο μου βγήκε?από τη μύτη αφού τόσο καιρό το συζητάγαμε και να που τώρα έγινε πραγματικότητα!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Επιτέλους η ώρα που περίμενε η Ελένη Μενεγάκη έφτασε! Δε σου κρύβω ότι αυτό το διαζύγιο μου βγήκε...από τη μύτη αφού τόσο καιρό το συζητάγαμε και να που τώρα έγινε πραγματικότητα!


"Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους",έγραφε περί τα τέλη Ιανουαρίου του δελτίο τύπου που έβγαλαν Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος για το χωρισμό τους και τώρα μπορώ να σου ανακοινώσω ότι το ζευγάρι είναι χωρισμένο και επισήμως! Σήμερα λοιπόν και με τη βούλα το πρώην ζεύγος είναι επισήμως χωρισμένο σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star και δε σου κρύβω μια συγκίνηση την νιώθω να μου καίει τα σωθικά!


Πώς όμως το πρώην ζεύγος μοίρασε την περιουσία του; Οι πληροφορίες όπως τις είδα σε ρεπορτάζ του Star λοιπόν λένε τα εξής: (ελπίζω να κάθεσαι) η Ελένη παίρνει τεσσάρι διαμέρισμα αξίας 400.000 ευρώ, πολυκατοικία στην Κάρυστο και οικόπεδο -σούπερ έκταση στο Κράτηγο, την βίλα στα Μελίσσια την οποία θα μεταβιβάσει στα παιδιά, μία μεζονέτα στην Κηφισιά και μερίδιο από την πώληση του εξοχικού του πρώην ζευγαριού στην Χαλκίδα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πάντα, ο Λάτσιος απ’ότι όλα δείχνουν είναι ο πιο ριγμένος: θα πάρει έκταση στο Πυργί, οικόπεδο στην περιοχή Στριγανιά Κορώνειας και τα μισά λεφτά από το εξοχικό που θα πουλήσουν. Κόπηκες κουκλίτσα; Εμ, έτσι είναι αγάπη μου, το Λενάκι σου λέει έχει την ανάγκη να έχει και την προίκα του και τα όλα του.

Αμ χρυσή μου, το άλλο δε σου το είπα, δε φτάνει που του Λάτσιου του πήρε σχεδόν και τα ...εσώρουχα αλλά θα δίνει και διατροφή 3.000 ευρώ μηνιαίως στα παιδιά έχοντας την άνεση να τα βλέπει όποτε θέλει μιας και την επιμέλεια την ανάλαβε η Ελένη. Ε με συγχωρείς αλλά αν δεν είναι αυτός ο άντρας large, τότε δε μπορώ να σκεφτώ ποιος μπορεί να είναι!

Ελένη Αναστασάκη