Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου έφτασε τα 94 κιλά

22.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Μην σκας για τα κιλάκια που πήρες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου. Όσα κι αν ήταν αυτά, υπάρχει πάντα ο αξεπέραστος μαγικός αριθμός κιλών που πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Μην σκας για τα κιλάκια που πήρες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου. Όσα κι αν ήταν αυτά, υπάρχει πάντα ο αξεπέραστος μαγικός αριθμός κιλών που πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου.


Η Χρηστίδου που λες, ήταν καλεσμένη χτες βράδυ στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον Άλφα και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τα κιλά της. Ούτε δέκα, ούτε είκοσι, ούτε καν τριάντα δεν ήταν τα κιλά που πήρε το Σισσάκι τον καιρό που ήταν έγκυος στον γιο της Φίλιππο.


Με θάρρος η παρουσιάστρια του "Αγρότη Μόνου Ψάχνει' παραδέχτηκε πως αν δεν έκανε αυτή τη δουλειά, θα ζύγιζε πάνω από 170 κιλά γιατί η λατρεία της για το φαγητό είναι μεγάλη και συμπλήρωσε με νόημα:


"Η δική μου ευτυχία δεν εξαρτάται από τα κιλά μου. Συχνά με ρωτάνε πόσα κιλά πη΄ρα όταν ήμουν έγκυος. Λέω 30 με 40 αλλά δεν ξέρω ούτε κι εγώ πόσα ακριβώς ήτα. Όταν είδα στη ζυγαριά το νούμερο 94, σταμάτησαν να ζυγίζομαι".


Θαρραλέα θα πεις η αποκάλυψη της Χρηστίδου αλλά κι αυτή, δεν ήταν τόσο χαλαρή με τη ζυγαριά της μέχρι πέρσι. Φέτος βέβαια, που τα έχασε τα κιλά που ήθελε, άνοιξε το στοματάκι της ευκολότερα γιατί αν θυμάμαι καλά, την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, έπρεπε ν' απομακρυνθούν από τη δουλειά τους 2 στυλίστες του "Μες την Καλή Χαρά" επειδή η Σίσσυ είχε παράπονα για το πως δείχνει με τα ρούχα που της πρότειναν.

Τώρα, αν νομίζεις πως η Χρηστίδου με τον αντρούλη της Θοδωρή έβαλαν μπρος για το δεύτερο παιδί, θα σε δυσαρεστήσω. Ναι μεν η Σίσσυ είχε δηλώσει πως άπαξ και χάσει τα περιττά κιλά θα κάνει δεύτερο παιδί, αλλά προς το παρόν, προτιμά να χαρεί λίγο ακόμα τον αδύνατο εαυτό της και δηλώνει:


"Ε, όχι και να κάνω το δεύτερο στο καπάκι! Να πάει πρώτα σχολείο ο γιος μου και μετά θα κάνω και το δεύτερο. Τουλάχιστον, να λείπει αυτός που είναι ζόρικος την μισή μέρα για να μην πρέπει να το κυνηγάω με ένα μωρό στην αγκαλιά".


Όσο για τον γάμο της με τον τραγουδιστή των "Ονειράμα", η παρουσιάστρια δήλωσε πως όλα πάνε καλά αλλά η ίδια αν και παντρεμένη, φλερτάρει και με άλλα αγόρια, ακόμα και με τον πιτσαδόρο της γειτονιάς. Είναι, σου λέει η Σίσσυ προχωρημένη και θεωρεί το φλερτ αθώο άλλο που εγώ πιστεύω πως αν ο Θοδωρής ξενοκοιτάξει, πρέπει να πέφτει άγρια παντόφλα στο σπιτικό τους!


Φυσικά, ο Κωστόπουλος δεν άφησε ασχολίαστες και τις παγωμένες σχέσεις των άλλοτε κολλητών φιλενάδων, Χρηστίδου- Θρασκιά αλλά κι εκεί η Σίσσυ, έριξε γέφυρες επικοινωνίας:

"Η Ράνια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μου. 'Οταν μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη απομακρυνθήκαμε αλλά ποτέ δεν υπήρξε καυγάς. Η Ράνια είναι ένας άνθρωπος που με στήριξε πολύ και το αναγνωρίζω. Αν ποτέ θελήσει να επιστρέψει στη ζωή μου, η αγκαλιά μου είναι ανοιχτή"!


Κλαψ, βούρκωσα. Βρε μετά τη συμφιλίωση Ελένης- Ελεονώρας, όλα περιμένω να τα δω στην τιβί! Τελεία και παύλα!

Κατερίνα Π.