Νέος έρωτας για Παπουτσάκη;

06.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η Κατερίνα Παπουτσάκη για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς νέους έρωτες τραβά. Και όχι εγώ δεν είμαι από αυτές που κατηγορούν την ηθοποιό ότι αλλάζει τους άνδρες πιο συχνά και από τα εσώρουχα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Κατερίνα Παπουτσάκη για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς νέους έρωτες τραβά. Και όχι εγώ δεν είμαι από αυτές που κατηγορούν την ηθοποιό ότι αλλάζει τους άνδρες πιο συχνά και από τα εσώρουχα. Η ηθοποιός έχει πέραση και γιατί να μην την εκμεταλλευτεί. Έτσι, διάβασα στο «Πρώτο Θέμα» ότι η Παπουτσάκη είναι και πάλι ερωτευμένη.

Μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για «διεθνή» έρωτα, αφού ο εκλεκτός είναι Έλληνας επιχειρηματίας στο Λονδίνο. Οι δυο τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχαν γνωριστεί πέρυσι, αλλά τότε δεν ήτο το σωστό timing για να αναπτυχθεί έρωτας μεταξύ τους. Φέτος, όμως, που βρέθηκαν πάλι στην ίδια παρέα, οι συνθήκες, τα άστρα και τα ζώδια ευνόησαν την περίπτωση τους.

Έτσι, εδώ και λίγες μέρες είναι ζευγάρι, με την ηθοποιό να είναι ενθουσιασμένη με τη νέα της σχέση. Βέβαια, αν αυτή προχωρήσει, η Παπουτσάκη θα χρειαστεί να κάνει πολλές φορές το δρομολόγιο Αθήνα - Λονδίνο, αλλά no problem. Εξάλλου, φέτος θα εμφανίζεται μόνο στο θέατρο, οπότε έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για ταξίδια.