Γνωστή παρουσιάστρια μάρτυρας ένοπλης ληστείας!

06.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δύσκολες στιγμές πέρασε πριν λίγες μέρες η Ντέσσυ Κουβελογιάννη, η οποία μαζί με τον σύζυγο της και τα δυο ανήλικα παιδιά τους ήταν μάρτυρες σε ένοπλη ληστεία. Όπως αποκάλυψε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολες στιγμές πέρασε πριν λίγες μέρες η Ντέσσυ Κουβελογιάννη, η οποία μαζί με τον σύζυγο της και τα δυο ανήλικα παιδιά τους ήταν μάρτυρες σε ένοπλη ληστεία. Όπως αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια είχαν πάει οικογενειακώς σε σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου και την ώρα που βρίσκονταν στο ταμείο μπήκαν μέσα δύο άνδρες, κρατώντας όπλο και φωνάζοντας ληστεία.

Η Κουβελογιάννη κρατούσε αγκαλιά τον λίγων μηνών γιο της, ενώ η 4χρονη κόρη της πλησίασε τον ληστή, ο οποίος έστρεφε το όπλο προς όλες τις κατευθύνσεις. Η παρουσιάστρια πολύ ψύχραιμα τράβηξε προς τα πίσω τη μικρή, ενώ ο ληστής αφού χτύπησε την ταμεία στο κεφάλι, πήρε τα χρήματα κι έφυγε. Όπως αποκάλυψε η Κουβελογιάννη τρομοκρατήθηκε, αλλά προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της για το καλό των παιδιών της.

Ειδικά, της 4χρονης κόρης της, για την οποία το σκηνικό αυτό ήταν πολύ βίαιο, όπως παραδέχτηκε η μητέρα της. Παραδέχτηκε, επίσης, ότι φοβήθηκε μήπως ο ληστής πάρει ένα από τα παιδιά της, προκειμένου να καταφέρει να φύγει χωρίς κίνδυνο. Αλλά, ευτυχώς κανένας από τους φόβους της δεν επιβεβαιώθηκε.