"Μαύρα σύννεφα" στον γάμο Γαρμπή - Σχοινά!

15.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μαύρα» σύννεφα έχουν εγκατασταθεί πάνω από τον γάμο της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά και δε λένε να φύγουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μαύρα» σύννεφα έχουν εγκατασταθεί πάνω από τον γάμο της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά και δε λένε να φύγουν. Ρε τι «ξουτ» και «Αει από δω» λέει το ζευγάρι, αλλά αυτά τίποτε. Ρε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη έχουν αλωνίσει και πάλι τζίφος η δουλειά. Το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο: και αυτός ο γάμος, όπως αρκετοί αυτή την περίοδο στη show biz, περνάει κρίση. Οι ίδιοι αποφεύγουν να μιλήσουν για το θέμα, δηλώνοντας πως «σύννεφα είναι, θα περάσουν».

Έλα, όμως, που κάποιοι επιμένουν και λένε πως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά και για του λόγου το αληθές, κρατάνε ως αποδεικτικό στοιχείο την τελευταία συνέντευξη της Γαρμπή, στο Down Town. Τι όμορφη που ήταν εκεί η Καιτούλα. Φτου σκόρδα. Με το ξανθό της το μαλλί, τις αφέλειες, τα σέξι φορέματα. Μια τρέλα. Ωστόσο, η αοιδός, στην εν λόγω συνέντευξη δεν ήτο προσεκτική στα λόγια της κι έπαθε αυτό που λέμε...καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!

Σε ερώτηση αν έχει απιστήσει στα εννιά χρόνια γάμου με τον Σχοινά, απάντησε η Καίτη: «Για τι απιστίες μιλάς; Της καρδιάς ή του κορμιού; Γιατί με την καρδιά δεν έχω απιστήσει ποτέ»! Μάλιστα. Δηλαδή με το κορμί κυρία Καιτούλα μας έχεις απιστήσει; Ο καθένας το εξηγεί, όπως θέλει. Τη δική του εξήγηση, όμως, λέγεται πως έδωσε και ο Διονύσης, τον οποίο φήμες θέλουν να έχει εξοργιστεί με τη σύζυγό του και οι επόμενες μέρες μετά τη συνέντευξη να μην είναι οι καλύτερες. Αυτός λένε είναι συνεχώς κλεισμένος στο στούντιο του και η σχέση του με την Γαρμπή είναι ιδιαίτερα τεταμένη. Μα δεν έλεγε κι αυτή ένα ξερό «όχι δεν έχω απιστήσει» να τελειώνουμε; Τι τους ήθελε τους γρίφους και τις φιλοσοφίες;