Η Άντζελα διαψεύδει τις φήμες για χωρισμό!

15.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι φήμες για κρίση στον γάμο της Άντζελας Δημητρίου και του Γιώργου Τρούπη, όχι μόνο καλά κρατούν, αλλά μέρα με τη μέρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι φήμες για κρίση στον γάμο της Άντζελας Δημητρίου και του Γιώργου Τρούπη, όχι μόνο καλά κρατούν, αλλά μέρα με τη μέρα φουντώνουν όλο και περισσότερο. Τις προηγούμενες μέρες, βούιζε ο τόπος πως το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο και πως ήδη μένουν χωριστά. Πατήρ και υιός Τρούπης ακούγεται πως έχουν μετακομίσει από το σπίτι στην Εκάλη και μένουν στα Νότια Προάστια, ενώ πίσω έμειναν «Λαίδη» και κόρη αυτής, Όλγα.

Όλες αυτές τις μέρες, η Δημητρίου (περίεργο για Άντζελα αυτό) τηρούσε σιγή ιχθύος, το ίδιο και ο σύζυγός της. Βέβαια, είχαν τα τέκνα τους σε ρόλο εκπροσώπων, που διέψευδαν τις φήμες, αλλά πως να το κάνουμε, δεν έχει την ίδια βαρύτητα ο λόγος τους. Ώσπου, ήρθε η ώρα να μιλήσει η Άντζελα. Σε δηλώσεις της σε εφημερίδα, η αοιδός απέδωσε τις φήμες σε πόλεμο των «οχτρών» που δεν την θέλουν ευτυχισμένη. Επίσης, επειδή ως όνομα «πουλάει» την χρησιμοποιούν για να...ανεβάσουν τα νούμερα!

Αν ανέβηκαν τα νούμερα; Είδα μερικά που πιλάλαγαν στην ανηφόρα. Λες να ήταν αυτά; Πάντως, πολλοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να υποστηρίζουν πως ο γάμος τους (δεν έχουν κλείσει ένα χρόνο παντρεμένοι) περνάει σοβαρή κρίση και τα προβλήματα είναι πολλά και δύσκολα λύνονται.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]