"Ο Ελευθερόπουλος βρήκε την...Κέφη του"

04.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Φύγε εσύ, έλα εσύ. Έλα εσύ, φύγε εσύ». Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε (λέμε τώρα) δεν έχει αλλάξει καθόλου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Φύγε εσύ, έλα εσύ. Έλα εσύ, φύγε εσύ». Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε (λέμε τώρα) δεν έχει αλλάξει καθόλου στην προσωπική του ζωή, συνεχίζοντας το αγαπημένο του σπορ, να αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Χθες ήταν με την Κάλι Τσιλίδου, σήμερα είναι με την Ελίνα Κέφη, αύριο who knows με ποια θα είναι.

Ο γνωστός τερματοφύλακας, αν και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Ιταλία, έχει καταφέρει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, να μην αφήνει να του ξεφύγει ελεύθερο μοντέλο που κυκλοφορεί στην χώρα μας. Τον τελευταίο καιρό διατηρούσε δεσμό με την Κάλι Τσιλίδου. Μη φανταστείς, όμως, τίποτε μεγάλους έρωτες και σοβαρές σχέσεις. Όσο καιρό ήταν μαζί, αρέσκονταν στο να τα φτιάχνουν και να τα χαλάνε, σαν τον καιρό Μάρτη μήνα. Βέβαια, η Τσιλίδου ήτο ερωτευμένη με τον Ελευθερόπουλο, γι αυτό και με την πρώτη ευκαιρία «πεταγόταν» μέχρι την Ιταλία για να τον δει.

Κι αυτός, δε λέω, συνέχεια εδώ ήταν. Εξάλλου, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επέτρεπαν, αφού τελευταία έχει εξελιχθεί σε...freelancer τερματοφύλακα. Σε μία από τις επισκέψεις του, στην Αθήνα, βγήκε σόλο σε γνωστό κλαμπ του Κολωνακίου. Εκεί, ήταν και η Ελίνα Κέφη και κοινός τους γνωστός τους έφερε σε επαφή. Θες η κοντή φούστα που φορούσε το πρώην μοντέλο; Θες το γατίσιο βλέμμα της; Θες ότι ο Δημητράκης φορούσε το ίδιο...πουκάμισο εδώ και καιρό; Το κονέ «έδεσε» κι έκτοτε είναι μαζί. Τι, η Τσιλίδου; Λογικά, πρέπει να έμαθε ότι χώρισαν!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]