Ελληνοτουρκικός έρωτας στο Fame Story!

04.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποια «Σύνορα της Αγάπης», ποια Ναζλί και ποίος Νίκος. Μία δε φτουράνε μπροστά στο love story που έχει αναπτυχθεί στο Fame Story
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποια «Σύνορα της Αγάπης», ποια Ναζλί και ποίος Νίκος. Μία δε φτουράνε μπροστά στο love story που έχει αναπτυχθεί στο Fame Story και η Ναζλί δεν πιάνει μία μπροστά στην τσαχπίνα Φιντέ. Καλά, δε συγκρίνω τον Νίκο με τον Στάθη. Ο φέρελπις αοιδός του Fame είναι το original greek kamaki, βγαλμένο από τη δεκαετία του ‘80. Ροδίτης, γαρ, μεγαλωμένος μέσα σε τουρίστριες, με το που είδε την αλλοδαπή, την «έφαγε» με συνοπτικές διαδικασίες.

Και αυτή, όμως, δεν ήταν κανένα...απόρθητο φρούριο. Είχε την... κερκόπορτά της, την ανακάλυψε ο Στάθης και άμα «αλώθηκε» η Φιντέ το έκαναν τα παιδιά «εγώ Χριστό κι εσύ Αλλάχ, έλα να αρχίσουμε τα αχ και βαχ». Σου λέει τα παιδιά δεν μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους. Ούτε οι κάμερες τους πτοούν, ούτε και οι υπόλοιποι συγκάτοικοί τους, των οποίων το μάτι έχει πεταχτεί δέκα πόντους έξω, με αυτά που βλέπουν. Αν και η Μαρία με τον Βασίλη είπαν να εφαρμόσουν το «κάντο όπως ο Στάθης με τη Φιντέ» κι άρχισαν τα γαλλικά φιλιά!

Και μετά έχεις τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη να λέει ότι το «Πολύ την Κυριακή» είναι χυδαία εκπομπή. Δηλαδή, το Fame Story τι είναι; Σύσφιξη των ερωτικών σχέσεων μετά μουσικής; Πάντως, το ελληνοτουρκικό ζευγάρι έχει αγνά αισθήματα και σοβαρό σκοπό ο ένας για τον άλλον. Εδώ, σου λέει, υπάρχει έρωτας που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Βέβαια, καλό είναι να περιμένουν πρώτα να βγουν έξω και μετά βλέπουνε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]