Αλήθειες και ψέματα για τους "Brangelina"!

05.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω αν τα έμβρυα παθαίνουν τζετ λανγκ, πάντως το μωρό της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, όταν με το καλό γεννηθεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω αν τα έμβρυα παθαίνουν τζετ λανγκ, πάντως το μωρό της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, όταν με το καλό γεννηθεί, να μου το θυμηθείς, θα «πάσχει» από τζετ λανγκ. Το έχουν ζαλίσει το δύσμοιρο έμβρυο οι γονείς του με τα ανά τον κόσμο ταξίδια και κυρίως η Αντζελίνα, η οποία δε λέει ακόμη να αποφασίσει που θα γεννήσει. Αν και όπως όλα δείχνουν η Ναμίμπια θα είναι τελικά το μέρος, που θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον πιο διάσημο και...πολυαναμενόμενο τοκετό!

Το ζευγάρι τις τελευταίες μέρες έχει εγκατασταθεί στην προεδρική σουίτα χλιδάτου ξενοδοχείου κοντά στην έρημο της Ναμίμπια, προσπαθώντας να χαλαρώσει και να περάσει ήρεμες οικογενειακές στιγμές. Τώρα, πόσο ήρεμες μπορούν να είναι αυτές, με τα παπαράτσι να έχουν πέσει σαν τις ακρίδες στα πέριξ; Αμ το άλλο; Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν διάφορα για τους «Brangelina», εκ των οποίων τα περισσότερα είναι φήμες και φούμαρα. Ας πούμε, το ζευγάρι όχι μόνο δεν θα ονομάσει το παιδί Africa, αλλά δεν έχει καν αποφασίσει το όνομά του. Επίσης, η Αντζελίνα δε σκέφτεται να γεννήσει στο νερό.

Η μητέρα της, αν και είναι άρρωστη, δεν βρίσκεται στα τελευταία της, ούτε ζήτησε από την κόρη της να γεννήσει στο Παρίσι (η ίδια είναι γαλλίδα) ως «τελευταία επιθυμία μιας μελλοθάνατης». Η αλήθεια είναι πως η Τζολί σκεφτόταν σοβαρά να γεννήσει στην «Πόλη του Φωτός», αλλά τελευταία στιγμή η Ναμίμπια της έκανε πιο «αθώα και αγνή πόλη» για να φέρει το παιδί της στον κόσμο. Τέλος, ο Μπραντ δεν της έκανε κολιέ ως προ- γαμήλιο δώρο, αφού το ζευγάρι το τελευταίο πράγμα που σχεδιάζει να κάνει, είναι να παντρευτεί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]