Είναι ζευγάρι Κωνσταντίνου - Σακκά;

28.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες πως ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και η Λίνα Σακκά είναι ζευγάρι, εδώ και κάποιους μήνες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες πως ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και η Λίνα Σακκά είναι ζευγάρι, εδώ και κάποιους μήνες. Συγκεκριμένα, από τα Χριστούγεννα. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται πως οι δυο τους έχουν συνάψει σχέση. Και πριν ένα χρόνο είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες πως ο Κύπριος ποδοσφαιριστής κεραυνοβολήθηκε ερωτικά από την ηθοποιό, όμως, τότε ο έρωτάς τους μήτε επιβεβαιώθηκε μα μήτε κράτησε πολύ.

Όχι, ότι τώρα βγήκαν και το έκαναν βούκινο πως είναι μαζί, ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι περισσότερο από ποτέ. Αλλά κάποια ζευγάρια μάτια τους έχουν δει μαζί να δειπνούν σε εστιατόρια των Βορείων Προαστίων, όπου διαμένει αυτός, ενώ πριν λίγο καιρό είχαν βγει με μεγάλη παρέα σε νυχτερινό κέντρο. Κι εκεί, όμως, μη φανταστείς τίποτε φοβερές διαχυτικότητες. Μακριά κι αγαπημένοι. Να έχουν και το κεφάλι τους ήσυχο.

Πάντως, το Πάσχα η Σακκά πήγε μόνη με φίλες της, στη Μύκονο, ενώ ο Κωνσταντίνου το πέρασε με τους δικούς του. Ωστόσο, έχω μία απορία. Πως γίνεται να είναι μαζί από τα Χριστούγεννα, αφού μέχρι πρόσφατα ήτο ψιλογνωστό πως η Λίνα διατηρούσε δεσμό με συνάδελφο της; Από τα μυστήρια της show biz, που ο καιρός θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]