Ο Θέμος...υπουργός!

10.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε» και ο Θέμος Αναστασιάδης τον τελευταίο καιρό μαθαίνει μία νέα τέχνη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε» και ο Θέμος Αναστασιάδης τον τελευταίο καιρό μαθαίνει μία νέα τέχνη, αυτή του...μοντέλου σε βιντεοκλίπ! Την αρχή την έκανε με τη συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ της Καλομοίρας, όπου υποδυόταν τον εαυτό του. Λόγω ότι ήταν πρωτάρης στο σπορ δεν έκανε πολλά πράγματα κι αρκέστηκε απλά στο να παίρνει συνέντευξη από την Καλομοίρα, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του.

Τώρα, όμως, που πήρε το κολάι και τον αέρα του βιντεοκλίπ, είπε να κάνει σπουδαία και μεγάλα πράγματα. Έτσι, γίνεται...υπουργός για το νέο κλιπ των Going Through. Σε αυτό, κάθεται σε μία τεράστια γραφειάρα και καπνίζει ένα επίσης τεράστιο πούρο. Το, δε, ύφος του; Τύφλα να έχουν οι υπουργοί. Με την κουστουμιά του, την...δουλεμένη κοιλιά και την πονηριά στο μάτι.

Αν μη τι άλλο, η δεύτερη συμμετοχή του σε βιντεοκλίπ είναι καλύτερη από την πρώτη. Μόνο που θα πρέπει να προσέξει μήπως και «καεί», γιατί τόσες συμμετοχές μαζεμένες δεν είχε ούτε η Ιωάννα Λίλη!