Ένας Τούρκος στο Fame Story!

10.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νομίζεις ότι η μόδα με την ελληνοτουρκική φιλία έχει περάσει; Πως ο, τι «εισαγόμενο» ήταν να έρθει από την γείτονα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νομίζεις ότι η μόδα με την ελληνοτουρκική φιλία έχει περάσει; Πως ο, τι «εισαγόμενο» ήταν να έρθει από την γείτονα, ήρθε και τέλος; Αμ δε. «Μηδένα προ του ΑΝΤ1 μακάριζε» και για του λόγου το αληθές, στην «Μεγάλη του Fame Story Σχολή» που τείνει να εξελιχθεί σε... «Παγκόσμια του Fame Story Σχολή» μπαίνει ένας Τούρκος σπουδαστής. Ο φέρελπις αοιδός λέγεται Ονούρ Τουράν κι έρχεται στη χώρα μας για να...διεκδικήσει μία θέση στο όνειρο(;)

Να ευελπιστεί, άραγε, σε μία καριέρα στην Ελλάδα; Να βλέπει τη συμμετοχή του στο reality ως άνοιγμα στο εξωτερικό και να επιστρέψει έτσι στην χώρα του, ως «διεθνής» Ονούρ; Θα σε γελάσω. Αν θέλει, όμως, η παραγωγή ο εν λόγω παίκτης να μείνει μία μέρα παραπάνω, καλό θα είναι να αρχίσει από τώρα να του δίνει κάνα «Γιαχα μπίμπι για λελέλι χόρευε μου τσιφτετέλι». Κι αν το σκεφτικό του παίκτη είναι ολίγον...θολό τοπίο, το σκεφτικό του ΑΝΤ1 είναι ξεκάθαρο.

Καταρχήν, το κανάλι πρόλαβε στην στροφή το Mega, που του χρόνου θα προβάλλει το ελληνοτουρκικό Survivor. Ο ΑΝΤ1 ήταν ανέκαθεν καινοτόμος στα reality και η συμμετοχή Τούρκου σε παιγνίδι είναι μία καινοτομία. Δεύτερον, η μόδα με τους ομογενείς από Αυστραλία, Αμερική, Καναδά έχει περάσει, οι Αλβανοί δεν προκαλούν πλέον καμία αίσθηση, ενώ οι «φευγάτοι» τύποι έχουν κουράσει. Καλά, δεν συζητάω για τους έρωτες που γεννιούνται. Αυτοί κι αν προκαλούν πλέον νύστα. Το φετινό Fame έχει μαζέψει όλους τους παραπάνω, αλλά δεν τραβάει, οπότε σκέφτηκαν μήπως κι ένας...Τούρκος φέρει την Άνοιξη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]