"Άνθρακας" ο γάμος της Ματσούκα!

07.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της, Αχιλλέα Βιγκόπουλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της, Αχιλλέα Βιγκόπουλο, στο Μιλάνο. Τα νέα έκαναν το γύρο της πόλης και πολλοί ήταν εκείνοι που στεναχωρήθηκαν επειδή δεν έγινε ο γάμος στα πάτρια εδάφη, άρα δεν είδαν και την Δήμητρα ντυμένη νυφούλα. Και ξέρεις τι απώλεια είναι αυτή; Μεγάλη.

Κι εκεί που πήγαν να χωνέψουν το γεγονός του γάμου, έρχεται η ηθοποιός να δηλώσει πως «δεν παντρεύτηκα». Και ξανά μανά γεννιέται η προσδοκία πως ναι κάποια στιγμή θα την δούμε νυφούλα. Αυτό, βέβαια, όπως φαίνεται θα αργήσει κομμάτι να γίνει επειδή ο Βιγκόπουλος δεν έχει ξεμπερδέψει τελείως με τον πρώτο του γάμο. Με το που θα τακτοποιηθούν όμως οι διάφορες εκκρεμότητες, θα γίνει ο γάμος. Και γιατί όχι, εδώ στην Ελλάδα. Εξάλλου, οι δυο τους δε δείχνουν να τραβούν μεγάλο ζόρι.

Γι αυτό και παραξενεύτηκα όταν άκουσα ότι ξενιτεύτηκαν για να κάνουν τον πολιτικό γάμο. Τόσα δημαρχεία έχει η χώρα μας, ειδικά μετά τον «Καποδίστρια», στο Μιλάνο βρήκαν να πάνε; Προς το παρόν, το ζευγάρι γελάει με τα όσα κυκλοφορούν και λέγονται, ενώ απολαμβάνουν τον έρωτά τους ινκόγκνιτο, πότε στο σπίτι της Ματσούκα και πότε στο σπίτι του Βιγκόπουλου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]