Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

07.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Χτύπα κι άλλο, θα τ’ αντέξω, δεν πεθαίνω έτσι απλά θα παλέψω.». Μωρέ δεν πάνε να το χτυπάνε όλοι, Λάκης, Μάκης, Τάκης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Χτύπα κι άλλο, θα τ’ αντέξω, δεν πεθαίνω έτσι απλά θα παλέψω. Χτύπα, χτύπα». Μωρέ δεν πάνε να το χτυπάνε όλοι, Λάκης, Μάκης, Τάκης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (δεν ξέρω γιατί σε αυτή την ιστορία μου έχει βγει τόση στοργή, φροντίδα και προδέρμ για τον Γρηγόρη) συνεχίζει τα δικά του, ενώ δεν έχει σταματήσει να κοιτάει τις τηλεθεάσεις. Τέτοιους σταθερούς πελάτες να έχει η AGB και δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά!

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, ο Αρναούτογλου από τον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί» σχολίασε τα όσα λένε γι αυτόν τα δύο κυριότερα «μέτωπα» που έχουν ανοιχτεί εναντίον του, αυτά του Λάκη Λαζόπουλου και του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Ευτυχώς, ο Γρηγόρης δεν είχε πολύ όρεξη για κουβέντα (είχε να παίξει και μήλα μετά, οπότε να μην ξόδευε τσάμπα δυνάμεις) και η απάντησή του ήτο ολιγόλεπτη.

Μάλλον, λακωνική θα έλεγα. Πράγμα, βεβαίως, απίστευτο για Αρναούτογλου. Σε εκείνους, λοιπόν, που τον κατηγορούν ότι η εκπομπή «Πολύ την Κυριακή» είναι ένα σκουπίδι της ελληνικής τηλεόρασης και πως η επιτυχία τον έχει αλλάξει, ενώ τον ίδιο τον ενδιαφέρουν μόνο τα νούμερα, απάντησε πως η συμμετοχή του κόσμου σε αυτό που κάνει, τα λέει όλα. Το, δε, γεγονός ότι σε διάφορες πόλεις μαζεύονται χιλιάδες κόσμου για να συμμετάσχουν στα παιγνίδια που κάνουν, είναι η απάντησή στους επικριτές του. Κι αφού είπε ότι είχε να πει, με το γνωστό σεμνό Αρναουτογλικό ύφος, πήγε να παίξει μήλα με τους συνεργάτες του.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]