Ζήνα - Λύτρα σε κοινή περιοδεία!

03.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε...επιμένουσα Φέιμστορικά έχει εξελιχθεί η Πέγκυ Ζήνα, η οποία αυτή την αγορά ξέρει κι αυτή προτιμά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε...επιμένουσα Φέιμστορικά έχει εξελιχθεί η Πέγκυ Ζήνα, η οποία αυτή την αγορά ξέρει κι αυτή προτιμά. Μετά τους Θάνο Πετρέλη, Νίνο, Κώστα Καραφώτη, αλλά και Ανέτ Αρτάνι, ήρθε η σειρά της Μάρως Λύτρα και του Γιώργου Λιανού να συνεργαστούν με την αοιδό. Οι τρεις τους ξεκινούν τον Απρίλιο μίνι κοινή περιοδεία σε ΗΠΑ και Καναδά, που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Μαΐου.

Δεν μπορώ, θα το πω. «Εύγε» στην Πέγκυ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στους απόφοιτους της «Μεγάλης του Fame Σχολής», η οποία την προηγούμενη Κυριακή έκανε guest εμφάνιση στο Live του Fame Story ε και δεν μπορεί, όλο και κάποιο τάλαντο θα «ψάρεψε» για συνεργασία. Πάντως, για να το πω κι αυτό, δεν περίμενα με τίποτα πως θα συνεργαζόταν με τη Μάρω. Όχι ότι οι δυο τους δεν έχουν καλές σχέσεις. Το αντίθετο, λόγω Καραφώτη είναι μια χαρά μεταξύ τους.

Απλά, από όλους τους απόφοιτους η Μάρω είναι η πιο «ντίβα» και την είχα να κάνει συνεργασία με μεγάλο ανδρικό όνομα και ουχί με γυναικείο. Αλλά θα μου πεις, για περιοδεία πρόκειται. Όχι ότι θα μας χάλαγε να βλέπαμε τις δύο γυναίκες να συνεργάζονται κι επί πίστας! Αμ, το άλλο το καλό; Η Μάρω επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος». Ούτως ειπείν ότι επιστρέφει στο Μόντρεαλ, που εκτός από πατρίδα της είναι και ο τόπος που μένει μία ψυχή που τον λένε....Αχιλλέα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]