Περνάει κρίση ο γάμος του Ανδρέα;

03.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ψύλλοι στ΄ αυτιά μας μπήκανε βρε πω πω, πως ο γάμος του πάει στο κακοοοοό. Οι φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ψύλλοι στ΄ αυτιά μας μπήκανε βρε πω πω, πως ο γάμος του πάει στο κακοοοοό. Οι φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό το λένε ξεκάθαρα, «ο γάμος του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Δήμητρα Ρουμπέση περνάει σοβαρή κρίση». Το θέμα, βέβαια, είναι πόσο σοβαρή είναι ή αν έχουμε να κάνουμε με κρίση που θα περάσει. Και από ποιον να πάρεις μία σοβαρή απάντηση.

Που τα παλιά καλά χρόνια που ο Ανδρέας πρώτα ενημέρωνε εμάς πως θα περάσει κρίση ο γάμος ή σχέση του και μετά το έτερόν του ήμισυ! Τώρα (θες επειδή όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι;) είναι «σφίγγα» στα προσωπικά του και δε λέει ούτε «Ναι» ούτε «Όχι». Όταν όλοι τον ρωτούσαν μετά την πρεμιέρα του Dream Show, γιατί η Δήμητρα δεν εμφανίσθηκε, αυτός δήλωσε πως έμεινε σπίτι για να φυλάξει το κουτάβι τους. Μην το ψάχνεις, περασμένα μεγαλεία. Αν και από το περιβάλλον τους διέρρευσε πως η Ρουμπέση ήταν εκεί, αλλά προτίμησε να μείνει στο καμαρίνι.

Κάτι που οι κακές γλώσσες δεν το δέχονται κι επιμένουν για «κρίση στον γάμο τους». Μάλιστα, μιλάνε και με...στοιχεία. Αναρωτιόνται, ας πούμε, γιατί το ζευγάρι έχει κόψει τις δημόσιες εμφανίσεις και γιατί ο Ανδρέας δεν αναφέρεται τόσο συχνά στη σύζυγό του, όπως παλιά. Δημητρούλα και ξερό ψωμί το είχε, ενώ τώρα το έχει...ξερό ψωμί. Τέλος πάντων, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]