Έρχεται συνεργασία Τερζή - Γονίδη;

03.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ετοιμάσου να βγάλουμε εισιτήριο διαρκείας για την «Ιερά Οδό» τον επόμενο χειμώνα, διότι αν ισχύουν οι φήμες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ετοιμάσου να βγάλουμε εισιτήριο διαρκείας για την «Ιερά Οδό» τον επόμενο χειμώνα, διότι αν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, μας βλέπω κάθε βράδυ πρώτο τραπέζι πίστα. Πασχάλης Τερζής και Σταμάτης Γονίδης, όπως ακούγεται, ενώνουν τις δυνάμεις τους και τον επόμενο χειμώνα θα εμφανίζονται μαζί στην ίδια πίστα. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς ακόμη, όμως, οι δύο άνδρες φαίνεται πως τα έχουν βρει μεταξύ τους και είναι ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία.

Δεν το συζητάω, όλα τα λεφτά θα είναι το σχήμα, αν τελικά πραγματοποιηθεί. Και γιατί να μην πραγματοποιηθεί άλλωστε; Ο Γονίδης τον τελευταίο καιρό έχει πάρει και πάλι τα πάνω του - όλη η Αθήνα παρελαύνει φέτος από το «Φως» όπου άδει - ενώ ο Τερζής είναι μία κλασική αξία, που φέτος έλειψε από τους φαν του, αφού δεν εμφανίσθηκε σε κάποιο μαγαζί.

Πάντως, τον επόμενο χειμώνα δεν θα είναι το μοναδικό δυνατό σχήμα. Όπως ακούγεται (ακόμη τίποτε δεν είναι σίγουρο και στη νύχτα ως γνωστών ισχύει το....μηδένα προ του τέλους σου μακάριζε) κι άλλοι καλλιτέχνες - μεγάλα ονόματα έχουν έλθει σε προφορική συμφωνία. Η Μαρινέλα συζητάει την επιστροφή της στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, εκτός απρόοπτου θα είναι μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ ο Sakis Ρουβάς, αν επιστρέψει, θα έχει να επιλέξει ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή (που είναι και το φαβορί) και την Άννα Βίσση. Αν και η τελευταία θα αποφασίσει τι θα κάνει του χρόνου, μετά την Γιουροβίζιον. Για τους ευνόητους λόγους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]