Η Σπίαρς θέλει να χωρίσει!

08.12.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αφού δεν την πάει ο γάμος, τι τον κάνει; Ο λόγος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, την οποία οι φήμες θέλουν να χωρίζει από τον σύζυγό της, Κέβιν Φεντερλέιν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αφού δεν την πάει ο γάμος, τι τον κάνει; Ο λόγος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, την οποία οι φήμες θέλουν να χωρίζει από τον σύζυγό της, Κέβιν Φεντερλέιν, μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους. Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα περνάει δύσκολες στιγμές και οι καβγάδες τους είναι επί καθημερινής βάσης. Θα μπορούσαμε βέβαια να αποδώσουμε το πρόβλημα στο στρες της λεχώνας, όμως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ ότι φαίνονται.

Η Μπρίτνεϊ, λένε δικοί της άνθρωποι, αναπολεί τις ανέμελες στιγμές του παρελθόντος, τότε που ήταν ένα party animal και μαζευόταν στο σπίτι για ένα ύπνο κι ένα μπάνιο. Θα μου πεις, «Α, εντάξει. Οι περισσότερες λεχώνες αυτά αναπολούν», όμως το θέμα με την Μπρίτνεϊ είναι πως η «πάλαι ποτέ παρθένα» δε γουστάρει και πολύ το νέο της...Lifestyle, αυτό δηλαδή της μητέρας και συζύγου. Έτσι, αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά τον χωρισμό, ενώ σε κάθε τσακωμό με τον Κέβιν πετάει κι ένα «διαζύγιοοοοοο».

Ο Φεντερλέιν, στα 27 του, φαίνεται πιο κατασταλαγμένος, όμως, δεν είναι και από τους τύπους που θα παρακαλέσει την Σπίαρς να μην τον χωρίσει. Έτσι, τις προάλλες μετά από έναν έντονο καβγά που είχαν, πήρε τους κολλητούς του κι έκαναν...μπαρότσαρκα μέχρι πρωίας και τελικής πτώσεως. Όσον αφορά την Μπρίτνει; Γιόρτασε τα γενέθλια της στο Λας Βέγκας, μετά πήγε στη μητέρα της στη Λουϊζιάνα (μαζί με το μωρό) και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της στο Μαλιμπού για να συναντήσει τον Κέβιν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]