"Θα σε κάνω Κυρά"!

06.12.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά». Έτσι δε λένε; Έτσι, λένε και το αυτό εφαρμόζει στην Ιωάννα Λίλη ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά». Έτσι δε λένε; Έτσι, λένε και το αυτό εφαρμόζει στην Ιωάννα Λίλη ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Και μάλιστα, τα πάει καλά, αφού μέχρι στιγμής έχει μετατρέψει το γνωστό μοντέλο, που κάποτε υπήρξε party animal και...camera lover (ελληνιστί....της άρεσαν οι κάμερες) σε...νοικοκυρά και κυρά. Για το πρώτο, η αλήθεια, δεν μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Ναι, μεν, κατά όπως λένε την έχει περιορίσει στο σπίτι και οι έξοδοι της χωρίς τον αρχηγό είναι για ένα κομμωτήριο, ένα σούπερ μάρκετ και κάνα καφέ με την πεθερά, αλλά μπορεί για τις δουλειές του σπιτιού να της έχει γυναίκα. Αν τη δούμε να πετάει σκουπίδια με κλαρωτή ρομπίτσα και μαντίλι στα μαλλιά, τότε θα πούμε με βεβαιότητα ότι ο αρχηγός πέτυχε και το νοικοκυρά και το δούλα. Τέλος πάντων, μακρηγορώ άσκοπα.

Πάω στο πιο σημαντικό. Στην «κυρά». Ο Θοδωρής έχει τη Λίλη κυρά και όχι μόνο το δείχνει, αλλά το λέει κιόλας. «Λαγωνικό» μου, που έχει αυτί ραντάρ και πιάνει και τον ψίθυρο, μου είπε ότι άκουσε τον Ζαγοράκη να φωνάζει την Ιωάννα «Κυρά». Η αλήθεια, είναι ότι το «λαγωνικό» το σχολίασε αρνητικά, γιατί σου λέει κοτζάμ Λίλη τη λες «κυρία» και όχι «κυρά». Λεπτομέρειες. Κυρά, κιουρία, κυρία ή μαντάμ, ο αρχηγός την έχει στα όπα, όπα. Μέχρι τζιπ πολυτελείας της έκανε δώρο, πριν λίγες μέρες.

Όσον αφορά για τις φήμες (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) που κυκλοφορούν, ότι το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί, δεν ισχύουν. Η σχέση τους βρίσκεται στην καλύτερη της φάση, αλλά βέρες δεν έχουν περάσει. Δεν αποκλείεται βέβαια, να γίνει στο άμεσο μέλλον. Τώρα, που η Λίλη θα πάρει και το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]