Ο Πιτ υιοθετεί τα παιδιά της Τζολί!

05.12.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η έντονη επιθυμία που είχε τα τελευταία χρόνια ο Μπραντ Πιτ, να αποκτήσει πολλά παιδιά, φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η έντονη επιθυμία που είχε τα τελευταία χρόνια ο Μπραντ Πιτ, να αποκτήσει πολλά παιδιά, φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, αφού η σχέση του με την Αντζελίνα Τζολί αποδεικνύεται....με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Που σημαίνει πως και την Αντζελίνα θα κάνει γυναίκα του (κάποτε) και τα τέκνα αυτής παιδιά του και με το νόμο (πολύ σύντομα). Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, ο Μπραντ έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθέτησης των δύο παιδιών της Τζολί, του 4χρονου Μάντοξ και της εννέα μηνών Ζαχάρα.

Μάλιστα, τα μικρά θα πάρουν και το επίθετο Πιτ, το οποίο θα κολλήσουν δίπλα στο Τζολί. Η είδηση προκάλεσε μία μικρή έκπληξη, αφού μέχρι πρόσφατα όλοι ήξεραν πως δεν υπήρχε κάτι τέτοιο στα πλάνα του ζευγαριού. Το αντίθετο, μάλιστα, είχε ακουστεί πως η Αντζελίνα σε περίπτωση που παντρευόταν τον Μπραντ θα τον έβαζε να υπογράψει ένα χαρτί, σύμφωνα με το οποίο σε περίπτωση που χώριζαν πριν τα πέντε χρόνια, ο Πιτ δεν θα είχε κανένα δικαίωμα πάνω στα παιδιά.

Τι άλλαξε, όμως και η υιοθεσία θα γίνει τόσο γρήγορα και χωρίς μάλιστα να έχουν παντρευτεί πριν; Έλα μου ντε. Άβυσσος η ψυχή των διασήμων. Ίσως, (υποθέσεις κάνω τώρα) η Αντζελίνα να είδε πόσο τρυφερός και στοργικός είναι ο αγαπημένος της με τα παιδιά κι έτσι να πήρε τη μεγάλη απόφαση. Πάντως, σχέδια για γάμο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πιτ, δεν υπάρχουν για το άμεσο μέλλον. Το ζευγάρι περνάει μία χαρά κι έτσι, ενώ σκέφτεται να υιοθετήσει κι ένα τρίτο παιδί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]