"Ή την Παρίς ή τον παρά"!

09.12.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε». Ο λόγος για την Παρίς Χίλτον και τον Σταύρο Νιάρχο, οι οποίοι είναι και πάλι μαζί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε». Ο λόγος για την Παρίς Χίλτον και τον Σταύρο Νιάρχο, οι οποίοι είναι και πάλι μαζί. Ωστόσο, στην ιστορία η είδηση δεν είναι η επανασύνδεση του ζεύγους καθότι αυτή προβλεπόταν σίγουρη. Που θα βρει, άλλωστε, η Παρίς άνδρα πιο νέο, πιο πλούσιο και το κυριότερο καλύτερο στο sex, από τον Νιάρχο; Η είδηση, λοιπόν, είναι ότι τα πράγματα έχουν ζορίζει πραγματικά για τον μικρό Σταύρο, αφού η οικογένειά του, του διεμήνυσε ξεκάθαρα: «Αν δεν την χωρίσεις, τότε εμείς σου κόβουμε οριστικά το χαρτζιλίκι». Και όταν λέμε «χαρτζιλίκι» δεν εννοούμε 20 δολάρια τη μέρα για ένα χοτ ντογκ, τσιγάρα και καφέ.

Θα του κόψουν τα λεφτά και θα τον αφήσουν να τα βγάλει πέρα μόνος του. Με λίγα λόγια, του λένε....κράτα την Παρίς, αλλά κουρέψου μόνος σου! Η οικογένεια του, μάλιστα, είναι ανένδοτη σε αυτό και δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Και μόνο η ιδέα ότι υπάρχει περίπτωση να κάνουν νύφη την Χίλτον, είναι αρκετή για να τους προκαλέσει πολλαπλά εγκεφαλικά, οπότε και αναγκάζονται να πάρουν δραστικά μέτρα.

Του γιου τους, πάντως, το αυτί δεν ιδρώνει. Ρε δε πα να λένε οι δικοί του, αυτός εκεί....κολλημένος με την Παρίς. Για του λόγου το αληθές, το ζευγάρι μετά την επανασύνδεση σκέφτεται σοβαρά να συζήσει. Εννοείται στο σπίτι αυτής, διότι αν έμεναν στο σπίτι του Σταύρου, μπορεί ένα βράδυ να επέστρεφαν και να έβρισκαν αλλαγμένες τις κλειδαριές! Την απόφαση να συζήσουν την πήραν μετά από μία τετραήμερη φιλοξενία σε σπίτι φίλων τους. Πέρασαν τόσο ωραία, που είπαν να το κάνουν...μόνιμα. Ώσπου, να γίνει η μετακόμιση, συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προσφιλή τους συνήθεια.....κλάμπινγκ μέχρι πρωίας και κραιπάλες μέχρι τελικής πτώσεως!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]