Τι τρέχει με Γερμανού - Σόμμερ;

13.12.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η αλήθεια είναι πως δεν της φαίνεται, αλλά η Ναταλία Γερμανού κατά καιρούς έχει κυκλοφορήσει τους πιο ωραίους άνδρες.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η αλήθεια είναι πως δεν της φαίνεται, αλλά η Ναταλία Γερμανού κατά καιρούς έχει κυκλοφορήσει τους πιο ωραίους άνδρες. Από Θάνο Καλίρη, που την εποχή που ήσαν ζευγάρι, ήταν στα φόρτε του, μέχρι Φώτη Γιαννιώτη, Πέτρο Ίμβριο (υπήρξε σύζυγός της) και Αλέξανδρο Παρθένη. Τώρα, οι φήμες την θέλουν να βγαίνει με έναν άλλον ωραίο, τον «Χολιγουντιανό» Κώστα Σόμμερ. Τι, έχεις χάσει επεισόδια; Μην αγχώνεσαι, δεν είσαι ο μόνος!

Εκεί, δηλαδή, που ξέραμε πως η Ναταλία τα είχε ξαναβρεί με τον Παρθένη και τους είχαμε αφήσει να μένουν κάτω από την ίδια στέγη, τώρα μας προέκυψε ξαφνικά κι από το πουθενά....Σόμμερ. Τελικά, αυτούς τους διάσημους δεν τους προλαβαίνεις. Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Η επανασύνδεση Γερμανού - Παρθένη έγινε με τους καλύτερους οιωνούς και προϋποθέσεις, πως αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι καλύτερα και γιατί όχι να έχουν μία ευτυχή κατάληξη. Άλλωστε, το μοντέλο Αλέξανδρος, εκεί που κάποτε ήταν κρυψίνους, τώρα άφηνε υπονοούμενα ακόμη και για γάμο με την καλή του. Μία μικρή παρένθεση: αυτές τις δηλώσεις άκουγα εγώ κι άφησα ήσυχη, πως όλα είναι καλά, το ζευγάρι να ζήσει το δεύτερο γύρο του έρωτά του.

Φευ, όμως. Άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει και το αυτό ίσχυσε κι εδώ. Ναταλία και Αλέξανδρος χώρισαν αθόρυβα κι αν δεν ήταν αυτές οι μυστήριες έξοδοι της στιχουργού με τον Σόμμερ, κανείς δεν θα είχε πάρει μυρουδιά, τι έχει συμβεί. Η πρώτη φορά που «συνελήφθησαν» Σόμμερ - Γερμανού ήταν σε...ύποπτο δείπνο στο Ζάππειο, τα δυο τους μόνα. Οι ίδιοι είπαν πως βγήκαν επειδή η Ναταλία θα γράψει στίχους για τον πρώτο δίσκο του Σόμμερ. Θα ακούσεις πολλά κουφά σήμερα αγαπημένε μου. Από εκείνο το βράδυ, βγήκαν κι άλλες φορές μαζί, είτε μόνοι, είτε με τον Ψινάκη σε ρόλο....φαναριού! Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Παρθένη μη σκας. Λένε πως κι αυτός βρήκε το δρόμο του και συγκεκριμένα πως κάτι τρέχει με την Μαρίνα Τσιντικίδου. Γι αυτήν που πρέπει να σκας είναι η Γωγώ Μαστροκώστα, πρώην Σόμμερ, η οποία προσπαθεί να βρει το δρόμο της με τον...Τάκη Ζαχαράτο. Μη μου λιποθυμήσεις. Εννοώ, πως φέτος θα τραγουδήσει με τον γνωστό μίμο. Ε, κάτι είναι και αυτό. Από το ολότελα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]