Στα...χαρακωματα οι stars της TV!

15.12.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καινούργια εκπομπή ξεκίνησε ο Νίκος Μαστορακης και άμα την επιστροφή του στην τηλεόραση, είπε να διαφημίσει το προϊόν του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καινούργια εκπομπή ξεκίνησε ο Νίκος Μαστορακης και άμα την επιστροφή του στην τηλεόραση, είπε να διαφημίσει το προϊόν του. Κι επειδή, αυτό είναι κάτι σαν τη...μέρα της Μαρμοτας, δηλαδή όλα αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν, είπε να το διαφημίσει με ένα παλιό και δοκιμασμένο κόλπο, που πάντα φέρνει αποτελέσματα. «Θάβει» κάποιους συναδέλφους του, αυτοί «τσιμπάνε», αρχίζει ο πόλεμος και όσο εκτοξεύονται τα πυρά, εμείς μαθαίνουμε για τη νέα του εκπομπή. Και γι αυτήν υποτίθεται πως πήγε να μιλήσει στην Έλλη Σταη. Πήγε να μιλήσει και για τη ζωή του, αλλά τόσους...αιώνες που είναι στις επάλξεις, τα έχουμε μάθει απ’ έξω κι ανακατωτά. Έτσι, καλεσμένος και παρουσιαστρια, είπαν να επιδοθούν σε ένα σχολιασμό των τηλεοπτικών προσώπων.

Απλά, καθημερινά πράγματα. Ένα ξεκατίνιασμα ανάμεσα σε φίλους, όπως δηλαδή κάνουμε κι εμείς όταν πίνουμε τον καφέ μας. Ο Μαστορακης, λοιπόν, καταφέρθηκε εναντίον αρκετών τηλεοπτικών προσώπων, όπως ο Αιμίλιος Λιατσος, ο Θοδωρής Δρακακης και ο Σταυρός Θεοδωράκης για τους οποίους είπε ότι είναι οι βασιλιάδες των σαρδάμ. Για τους Νικο Μανεση και Μακη Γεωργίου (του ΑΝΤ1 αυτοί) είπε πως αντιγράφουν τον Ευαγγελατο και μάλιστα αποτυχημένα, για την Τατιανα Στεφανιδου, με την ευγενική βοήθεια της Σταη, άφησε αιχμές για την...κουτσομπολιστικη πλευρά της, ενώ τα χειρότερα άκουσε ο Γρηγόρης Αρναουτογλου. Του πρότεινε να πάρει δυο τρία λεξοτανιλ για να βάλει λίγο...ποπό την ώρα των εκπομπών του. Οι περισσότεροι εξ αυτών απάντησαν, όπως ο Λιατσος, ο Δρακακης, ο Γεωργιου και ο Μανεσης και όπως καταλαβαίνεις οι απαντήσεις τους «άναψαν» τα αίματα κι έδωσαν τροφή για σχόλια σε εφημερίδες και εκπομπές να ανοίξουν συζητήσεις για τον....πόλεμο στην TV.

Στον πόλεμο όλα επιτρέπονται και οι δυο πλευρές, είπαν τα διαφορά. Μάλιστα, οι θιγόμενοι, για «πυρά» χρησιμοποίησαν από συντάξεις και δεινόσαυρους, μέχρι μια εκπομπή του Μαστορακη στο ΚΕΒΟΠ, επί Χούντας. Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος η τηλεόραση δεν το συζητώ. Ο Μαστορακης, εννοείται πως δεν εμφανίσθηκε πουθενά στις συζητήσεις αυτές, καθότι το σκοπό του τον πέτυχε. Πέταξε τη «φόλα» του, οι άλλοι την έφαγαν κι εμείς μάθαμε πως κάθε Σάββατο, ο γνωστός παρουσιαστής έχει εκπομπή στον ΑΝΤ1, απέναντι στη Σεμίνα Διγενή. Αν δεν είχε γίνει αυτός ο χαμός, λίγοι είναι αυτοί που θα το έπαιρναν χαμπάρι. Αν και μεταξύ μας, τώρα που το πήραν, σάμπως θα τη δουν; Η γιαγιά μου και οι φίλες της που υπήρξαν φαν του Μαστορακη, μας έχουν αφήσει εδώ και χρόνια!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]