2005...Gossip!

19.12.2005
«Πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά, ήρθε ο νέος με τα δώρα, με τραγούδια , με χαρά». Το ελπίζω να έρθει με χαρά και τραγούδια, διότι από τον απελθόντα δεν έχουμε κανένα παράπονο.
«Πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά, ήρθε ο νέος με τα δώρα, με τραγούδια , με χαρά». Το ελπίζω να έρθει με χαρά και τραγούδια, διότι από τον απελθόντα δεν έχουμε κανένα παράπονο. «Χτυπήσαμε» πρωτιά στην Γιουροβίζιον, δεν χορταίναμε να τρώμε κουφέτα, είχαμε πάρει αμπάριζα τα μαιευτήρια και κυνηγούσαμε τα νέα ζευγάρια για ένα τρυφερό ενσταντανέ.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Και μια που το αναφέραμε, το 2005 μπήκε με διαζύγιο. Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου και εφτά χρόνια σχέσης γενικότερα, χωρίζουν. Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν κατά Χόλιγουντ μεριά, αφού οι φήμες οργιάζουν ότι η αιτία του χωρισμού είναι η Αντζελίνα Τζολί. Αυτή το αρνείται κατηγορηματικά, ενώ το ζευγάρι κρατά το στόμα του κλειστό. Έξι μήνες και σήμερα!

 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Μήνας γέννησης και...αναγέννησης ήταν ο Φεβρουάριος. Η Ελένη Μενεγάκη έγινε μάνα για δεύτερη φορά και όπως μας πληροφόρησε βγαίνοντας από το μαιευτήριο, με την κόρη της είναι...ολόιδιες, δεν θέλει αηδίες! Πάντως, για τη μικρή, η Πατέρα δεν έκανε προβλέψεις για λαμπρές καριέρες και αρχηγηλίκια (όπως στον αδελφό της). Εντάξει, και τα οικιακά καλά είναι. Δεύτερη νιότη περνάει από μέσα του ο Ηλίας Ψινάκης και είπε να την βγάλει και απ ‘ έξω του. Έτσι, έκανε λίφτινγκ στον Φουστάνο και μετά το διατυμπάνισε παντού. Όπως λέμε... «ήθελε η π..να να κρυφτεί και δεν την άφηνε η χαρά της». Ε, κάπως έτσι και ο Ψινάκης, ο οποίος βρήκε χορηγό και διοργάνωσε μεγάλο πάρτι για τα....αποκαλυπτήριά του. Το αποτέλεσμα; Πολύ καλό. Ούτε μία «πιέτα» δεν του άφησε ο γιατρός! Πέντε μήνες και σήμερα!

ΜΑΡΤΙΟΣ

Κύμα μετανάστευσης «χτύπησε» την ελληνική show biz, τον μήνα αυτό. Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι πια μικρή, ο Μανουσάκης δε φτουράει μία μπροστά στον Σκορτσέζε κι έτσι ο ένας μετά τον άλλο celebrity παίρνει το δισάκι του στον ώμο και πηγαίνει στο Χόλιγουντ, προς αναζήτηση λαμπρής καριέρας! Κων/νος Μαρκουλάκης, Γιώργος Καραμίχος, Κώστας Σόμμερ, μέχρι και ο Sakis Ρουβάς αποικίζουν στην «πόλη των Αγγέλων», κόβουν βόλτες στα σοκάκια της και περιμένουν μπας και τους ανακαλύψει τυχαία σε...κανά ταξί ο Μάρτιν Σκορτέζε. Τέσσερις μήνες και σήμερα!

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Φτωχός από θέματα είναι ο Απρίλιος και για του λόγου το αληθές, η είδηση του μήνα είναι ότι - επιτέλους - τελείωσε το Fame Μπεν Χουρ Story και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Περικλής! Τρεις μήνες και σήμερα!

Μάιος:

«You are the one, my number one...»! Προφητικό αποδείχθηκε το τραγούδι του Χρήστου Δάντη, αφού έφερε στην Ελλάδα για πρώτη φορά την πρωτιά στην Γιουροβίζιον. Η νίκη γιορτάζεται στην πατρίδα με το γνωστό ελληνικό πατροπαράδοτο τρόπο....βουρ όλοι στους δρόμους, να γεμίσουμε την Ομόνοια και να τραγουδήσουμε το «Σήκωσε το, το γαμ...νο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω». Αυτές τις εκδηλώσεις είδαν και στην ΕΡΤ και είπαν να επιφυλάξουν στην ελληνική αποστολή του Κίεβου επιστροφή ίδια με των Πρωταθλητών Ευρώπης. Ευτυχώς, που δεν τους πήγαν στο Καλλιμάρμαρο, γιατί ο Δανίκας και οι λοιποί ενάντιοι στον θεσμό ακόμη θα ωρύονταν στα παράθυρα. Τον Μάιο, επίσης, ο Ρέμος πήγε φαντάρος, η Χριστίνα Παππά χώρισε από τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα και η Παρίς Χίλτον αρραβωνιάστηκε με τον Παρη Κασιδόκωστα! Δύο μήνες και σήμερα!

Ιούνιος:

Μήνας «υψηλών» βαφτίσεων ήταν ο Ιούνιος. Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Καισαριανή ο τέως Βασιλιάς Κων/νος βάφτισε ένα εγγόνι του, ενώ στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαίδης βάφτισαν με την ανάλογη μεγαλοπρέπεια και χλιδή το «υψηλό μωρό της Φιλοθέης», Μελίνα. Ακόμη, οι φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσα στο Νίκο Καρβέλα και την Ανίτα Πάνια, μάλλον επιβεβαιώνονται, αφού κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που απαθανατίζουν το ζευγάρι πιασμένο χεράκι χεράκι να κόβει βόλτες σε μοναχικά μέρη. Τον Δημήτρη Κοντολάζο τον θυμάσαι; Κι εγώ τον είχα ξεχάσει, αλλά μία συγκινητική ιστορία που ήρθε στο φως, για το εξώγαμο που είχε αποκτήσει με την Τίνα Σακελάριου, χήρα Αλέκου, τον έφερε στο προσκήνιο. Μετά από μία διαμάχη «είναι, δεν είναι δικό μου», τελικά το αναγνώρισε και η στιγμή της συνάντησης ήτο ιδιαίτερα συγκινητική. Σνιφ, σνιφ. Ένας μήνας και σήμερα!

Ιούλιος:

«Σήμερα γα, Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται». Επιτέλους, η μεγάλη μέρα έφθασε και η Άντζελα Δημητρίου γίνεται κυρία Τρουπη. Στο γάμο celebrities δεν πήγαν, ούτε ο γιος της με τους γονείς της, αλλά το προαύλιο είχε γεμίσει από τους περίεργους περίοικους που ήθελαν να δουν την «Λαίδη» νυφούλα. Μιάμιση ώρα τους έστησε, αλλά χαλάλι της. Στο μεταξύ, στην Ελλάδα κατέφθασε το ζευγάρι Παρης Κασιδοκωστας - Παρις Χιλτον και περιττό να σου πω τι χαμός έγινε. Μιλιούνια τα παπαρατσι ακολουθούν το ζεύγος σε κάθε τους βήμα, ενώ η Πάρις με κάθε ευκαιρία μας επιδεικνύει το δαχτυλίδι - κοτρόνα αρραβώνα και μιλάει για τον επικείμενο γάμο τους. Αχ και να ξερε. Α, η Άννα - Μπορώ - Δρουζα τα ξαναβρίσκει με τον Νίκο Οικονόμου. Πολύ συγκινήθηκα. Σνιφ, σνιφ.

Αύγουστος:
«Μα είναι κάτι νύχτες μοναξιάς». Αυτό τραγουδάει από τον Αύγουστο ο Αντώνης Ρεμος αφού τον μήνα τούτο χωρίζει με την Ζετα Μακρυπουλια. Να φταίει άραγε που....έξι χρόνια το καημένο το χε αρραβωνιασμένο, πότε θα το πάρεις Αντωνιο μου, πότε θα του βάλεις στεφάνι στον Αϊ Γιάννη; Προς το παρόν, και οι δυο τηρούν σιγή ιχθύος, αν και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Για την Δήμητρα Λιανη μια χαρά μήνας αποδείχθηκε ο Αύγουστος, αφού ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα. Και ποίος ο εκλεκτός; Ο Νοράιρ Σαπουντζιαν, κοσμηματοπώλης και πρώην της Άντζελας Δημητρίου και Κόμισσας (μοντέλο που τα πετάει έξω με κάθε ευκαιρία). Προς Ελένη Μενεγακη: την επόμενη φορά, αν υπάρξει, Ελένη μου, που θα αλλάξεις κανάλι, φρόντισε να μην είναι μέσα στα μπάνια του λαού. Αυγουστιάτικα, που είναι παχιές οι μύγες η Μενεγακη έκανε το μεγάλο μπαμ, έφυγε από τον ΑΝΤ1 και πήρε μεταγραφή στον Alpha. Πήγε να βρει τον άνδρα της, διότι όπως είπε η οικογένεια της είναι πάνω απ’ όλα. Δεν τη γλιτώνω και πάλι θα ρίξω ένα δάκρυ. Σνιφ, σνιφ.

Σεπτέμβριος:
Στον ΑΝΤ1, πάντως, δεν τα έβαψαν μαύρα με τη φυγή της Ελένης. Βρήκαν αμέσως την αντικαταστάτρια της. Πήραν, λοιπόν, την καστανή Ελεονόρα Μελέτη από τις ειδήσεις, την πότισαν ντεκαπαζ, της έβαλαν εξτενσιος, της έφτιαξαν χαμόγελο λαμπερό, της άνοιξαν το μπούστο και τσουπ η νέα «πριγκίπισσα της πρωινής ζώνης». Τι; Σου φέρνει στην Μενεγακη; Μπα, η ιδέα σου βρε. «Τι μεγάλος καημός είναι αυτός; Τι πόνος;» Ο αρχηγός, ο Θοδωρής Ζαγορακης ντε, βρήκε νέο αμόρε, την Ιωάννα Λιλη και όπως όλα δείχνουν το πράγμα είναι σοβαρό. Μέχρι για γάμο μιλάνε. Μπουχου, μπουχου. Ευτυχώς, που έγινε ο γάμος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου κι έσκασε λίγο το χειλάκι μου. Καλέ αυτός δεν ήταν γάμος «Ζούγκλα», αλλά γάμος «Βασιλικός». Όλη η αφρόκρεμα πήγε στη Θεσσαλονίκη. Ούτε στου Χατζηνικολαου δεν είχαν μαζευτεί τόσοι κοσμικοί. Τι; Αν πήγε ο Ασλάνης με τον Κορκολη; Όχι, αλλά φαντάζομαι εκ παραδρομής πως δεν καλέστηκαν.

Οκτώβριος:
Ο καλύτερος μήνας ήταν ο Οκτώβριος για την Μαριάνα Λάτση, αφού η Πάρις Χιλτον χώρισε με τον γιο της Παρη. Δυστυχώς για τους Νιαρχους, το «κακό» ήρθε σε αυτούς. Η Πάρις τα έμπλεξε με τον γιο τους, Σταύρο και μάντεψε. Ναι, θέλει σαν τρελή να τον παντρευτεί και να κάνουν πολλά παιδάκια. Θέλω να γελάσω, αλλά δεν κάνει να παίζω με τον πόνο του άλλου. Εδώ, όμως γελάμε. Ο Απόστολος Γκλετσος την είδε Αριστερός. Μέχρι εκπομπή στο 902 πήρε ο «Τσε» Τολης. Στο μεταξύ, η Χριστίνα Παππα φωτογραφίζεται σε εβδομαδιαίο περιοδικό με 23χρονο μοντέλο ως το νέο της αμόρε. Η ίδια το αρνείται, αλλά εδώ πάει το...άστα, μας το παν και άλλοι!

Νοέμβριος:

Τι την ήθελε τη σέξι φωτογράφηση η Δέσποινα Βανδη, με καυτό σορτσάκι, κοντό μπλουζάκι και φόρα παρτίδα το παΐδι; Βγήκαν όλοι μετά και λέγανε πως η αοιδός πάσχει από νευρική ανορεξία. Αυτή για να τους διαψεύσει φωτογραφήθηκε σε «παπαρατσι» στιγμή να καταβροχθίζει ένα σάντουιτς! Τς, τς. Βανδή, χίλια πους απς και 2 ώρες διάδρομο για τιμωρία.

Δεκέμβριος:
Νυφούλα ντύθηκε η Αθηνά Ωνάση, σε μια χλιδατη τελετή στο Σαο Παολο. Ο πατέρας της Τιερι Ρουσελ δεν πήγε τελικά στον γάμο, διότι συνεχίζει να μην εγκρίνει τον Αλβαρο Αλφονσο ντε Μιράντα μπλα μπλα μπλα, για γαμπρό. Δεν του το βγάζεις του Τιερι από το μυαλό ότι ο Βραζιλιάνος είναι μέγας προικοθήρας και παίρνει την κορούλα του για την προίκα της. Τι να πω, σαν παλιά καραβάνα που είναι και από εμπειρία, κάτι παραπάνω θα ξέρει ο Ρουσελ. Ο Πιτ, πάντως, μια χαρά ωραία τα πηγαίνει με την Αντζελινα Τζολι και το όνειρο του να γίνει πατέρας και να κάνει οικογένεια, παίρνει σάρκα και οστά. Όχι, η Αντζελινα δεν είναι έγκυος, απλά ο Μπραντ θα υιοθετήσει τα παιδιά της, Μαντοξ και Ζαχαρα. Τι ωραία και συγκινητική χρονιά. Πάλι με κλάμα την κλείνω. Σνιφ, σνιφ




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]