Κουίκ: "Η Στάη την έχει δει Κλεοπάτρα"!

02.12.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Επετειακή εκπομπή του ΑΝΤ1 επιχείρησε να κάνει ο Νίκος Μαστοράκης με την επιστροφή του στην τηλεόραση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επετειακή εκπομπή του ΑΝΤ1 επιχείρησε να κάνει ο Νίκος Μαστοράκης με την επιστροφή του στην τηλεόραση και δη στο κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά τελικά αυτό που του βγήκε δεν ήταν γιορτή, αλλά...βγάλσιμο των μαχαιριών και όποιον πάρει ο Χάρος. Ρε όλο το κρασί της Νεμέας και της Σεμίνας Διγενή να τους πότιζαν, κάποιοι εκ των καλεσμένων δεν επρόκειτο να μιλούσαν μεταξύ τους, ακόμη και να πουν ένα...χικ! Πρώτες και καλύτερες η Έλλη Κοκκινου με την Τατιανα Στεφανιδου, οι οποίες λέγεται πως δεν αντάλλαξαν ούτε ματιές. Έτσι, πως είναι οι σχέσεις τους το σιγουράκι είναι όχι να ανταλλάξουν ματιές, αλλά να...βγάλουν μάτια.

Άλλοι, πάλι, για να μη συμβεί αυτό, προτίμησαν να μην αποδεχθούν την πρόταση. Όπως καλή ώρα η Τζέλα Παυλακου, η οποία όταν έμαθε πως θα βρίσκεται εκεί και ο Θοδωρής Δρακακης, είπε «Ευχαριστώ, δεν θα πιω». Οι σχέσεις τους είναι κάκιστες από τα παλιά χρόνια στον ΑΝΤ1 και δε λένε να αποκατασταθούν ακόμη και σήμερα. Ωστόσο, στις ήδη υπάρχουσες κόντρες, προέκυψε και μια καινούργια. Αυτή του Τερενς Κουίκ και της Έλλης Σταη. «Καλό είναι η Κλεοπάτρα να κατέβει από το θρόνο της» είπε την Πέμπτη από την εκπομπή του ο Τερενς κι άντε ο άμοιρος αγουροξυπνημένος τηλεθεατής που καθάριζε εκείνη την ώρα την τσίμπλα του, να καταλάβει περί ποιας Κλεοπάτρας μιλάει ο παρουσιαστής. Αμέσως, βέβαια είπε πως αναφέρεται στην Έλλη κι εξήγησε το λόγο που της αποδίδει τον χαρακτηρισμό αυτό.

Ο Κουίκ, λοιπόν, είναι τα μάλα νευριασμένος με τη συνάδελφο του, επειδή αυτή στο γύρισμα της εκπομπής είχε ένα αφ’ υψηλού ύφος και δεν έδωσε σημασία σε κανέναν από τους καλεσμένους. Ούτε μια «καλησπέρα» δεν είπε η Στάη κι αυτό πολύ κακοφάνηκε στον Τερενς. Θέλω να δω την εκπομπή. Μονογουλιά ήπιε το κρασί της κι έφυγε; Ο Τερενς είπε κι άλλα για τη συνάδελφο του, αλλά μου έμεινε το «Κλεοπάτρα»! Πάντως, ο Μαστοράκης έσπευσε να δικαιολογήσει τη Στάη, λέγοντας πως ήρθε στην εκπομπή αμέσως μετά το δελτίο κι επειδή μετά είχε σοβαρή δουλειά, έκανε γρήγορα το γύρισμα κι έφυγε. Αλλά και πάλι δεν προλάβαινε να πει μια «Καλησπέρα»;

Υ. Γ. Από την εκπομπή απουσιάζουν ο Μικρούτσικος, ο Αυτιάς και η Μενεγάκη. Ο Μαστοράκης πιστεύει πως δεν τους επέτρεψε ο Alpha να παραστούν. Κρίμα, γιατί εκεί ήταν η Ελεωνόρα Μελέτη. Το «παρόν», πάντως έδωσε ο Τριανταφυλλόπουλος, αλλά αυτός αποτελεί εξαίρεση. Είναι, βλέπεις, μισός Alpha μισός ΑΝΤ1, ένεκα ραδιοφώνου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]