Μια κόρη για Αφλεκ - Γκάρνερ!

02.12.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το πιο δημοφιλή μωρό του Χόλιγουντ γεννήθηκε και τα παπαράτσι ήδη έπιασαν δουλειά. Η κόρη του Μπεν Αφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το πιο δημοφιλή μωρό του Χόλιγουντ γεννήθηκε και τα παπαράτσι ήδη έπιασαν δουλειά. Η κόρη του Μπεν Αφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ ήρθε στον κόσμο το απόγευμα της Πέμπτης και η γέννηση της έχει γίνει το θέμα συζήτησης στο Χόλιγουντ. Οι γονείς δηλώνουν ευτυχείς και ζητείται κάποιος να τους κατεβάσει από...τα σύννεφα, όπου πετάνε! Η νεαρά Αφλεκ, που θα πάρει το όνομα Βιολέτα, ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό, στις 18.26, ενώ μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας.

Στο πλευρό της Γκάρνερ είναι συνεχώς ο Μπεν και όλη η οικογένεια θα γυρίσει σπίτι τις επόμενες μέρες. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει προγραμματίσει έτσι τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ώστε να περάσουν πολύ χρόνο με το μωρό. Ειδικά, η Τζένιφερ έχει τελειώσει με τα γυρίσματα του «Alias», ενώ δεν έχει κανονίσει άλλη δουλειά, ώστε να αφοσιωθεί στη μητρότητα για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα.