Ο γάμος της Αθηνάς και το μυστήριο με τον Ρουσσέλ!

05.12.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κι επισήμως κυρία ντε Μιράντα Νέτα είναι, από το Σάββατο η Αθηνά Ωνάση. Η «χρυσή» κληρονόμος παντρεύτηκε σε μια χλιδατη τελετή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κι επισήμως κυρία ντε Μιράντα Νέτα είναι, από το Σάββατο η Αθηνά Ωνάση. Η «χρυσή» κληρονόμος παντρεύτηκε σε μια χλιδατη τελετή τον αγαπημένο της Αλβαρο Αλφονσο και παρόλο που το ζευγάρι είχε πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (είχε καταθέσει μάλιστα σημαντικότατο οβολό στο κομμάτι αυτό), τελικά τα παπαράτσι έκαναν τη δουλειά τους και τράβηξαν κάποια πλάνα από τον γάμο. Σημαντικές λεπτομέρειες δεν είδαμε, όπως για παράδειγμα το βάψιμο που έκανε στην Αθηνά και δη τον τονισμό στα μάτια της, τοπ μακιγιέρ της Βραζιλίας. Κρίμα, γιατί τόσα είχαμε ακούσει τις προηγούμενες μέρες για το βάψιμο της νύφης. Παράπονο δεν πρέπει να έχουμε, όμως, πήραμε μια γεύση από το νυφικό Βαλεντίνο, το οποίο για την ιστορία κόστισε περί τα 80 χιλιάδες δολάρια! Επίσης, κρίμα γιατί από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε, αν η Αθηνά αδυνάτισε ή στράφι (λέμε τώρα) πήγαν τα 15 χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα που έδινε σε τοπ διαιτολόγο.

Τα λιγοστά αυτά πλάνα δεν βοήθησαν σε κάτι άλλο. Μάλλον μπέρδεψαν την κατάσταση και μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο το μυστήριο που επικρατεί για το αν ο Τιερι Ρουσσελ παραβρέθηκε ή όχι στον γάμο. Κάτσε να βάλω την κατάλληλη μουσική (το σαουντρακ του...Εφιάλτης στο δρόμο προς τις λεύκες) και ξεκινώ τη διήγηση της ιστορίας, που θυμίζει θρίλερ. Ακούγαμε πως ο Τιερι δεν θα παρευρισκόταν στο μυστήριο, επειδή δεν εγκρίνει την επιλογή της κόρης του κι έτσι θα έδειχνε την αντίθεση του στο γάμο. Κι εκεί που συμβιβαστήκαμε στην ιδέα πως no Τιερι στην Μπραζίλ, έρχονται νέες πληροφορίες πως σύσσωμη η οικογένεια Ρουσσέλ πήγε στο Σάο Πάολο. Μάλιστα, τη μάνα Γκάμπι θα την χτένιζε ο κομμωτής της Αθηνάς και θα την έβαφε ο μακιγιέρ της. Έτσι, το ενδιαφέρον μας επικεντρώθηκε στην εμφάνιση της πεθεράς. Φευ, όμως. Ο Τιερι, δεν παραβρέθηκε στον γάμο, για την ακρίβεια, όπως μας πληροφόρησαν, δεν πήγε καν στη Βραζιλία. Η μόνη εκπρόσωπος της οικογένειας ήταν η αδελφή της Αθηνάς.

Που ήταν, όμως ο Τιερι; Έλα μου ντε. Που ήταν; Μέχρι στο Μαρόκο ακούσαμε πως είναι. Κι άντε είχε πάει στο Μαρόκο. Ο ψηλός κύριος με το γκρίζο μαλλί δίπλα στο ζευγάρι την ώρα του μυστηρίου, ποιος ήταν; Εδώ σε θέλω. Γιατί και γερακιού μάτι να έχεις, φάτσα στη συγκεκριμένη φωτογραφία δε διακρίνεις. Όποτε και περιπλέκεται το μυστήριο, αφού το χέρι του στη φωτιά κανείς δεν το βάζει, ότι ο Ρουσσελ δεν πήγε στον γάμο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι κι αυτή η ρημάδα Ομερτά και η ρήτρα των 200 χιλιάδων δολαρίων που υπέγραψαν οι καλεσμένοι και δεν μπορούμε να μάθουμε σίγουρα. Κατά τα άλλα, στον γάμο οι καλεσμένοι έφθασαν τους 700 και ήταν σύσσωμη η αφρόκρεμα της Βραζιλίας. Έλληνες, πλην τους συγγενείς της Αθηνάς δεν ήσαν και ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και ασχολίαστο. Όπως ασχολίαστο δεν πέρασε το γεγονός ότι τον Ορθόδοξο γάμο τέλεσε Σύριος ιερέας και όχι Έλληνας. Το θέμα συζήτησης ήταν την επομένη στην ελληνική παροικία, που είναι τα μαλα δυσαρεστημένη με την απόγονο του Ωνάση. Που υπόψη, ακούγεται πως θα απαρνηθεί το Ρουσσελ κι εφεξής θα λέγεται Αθηνά Ελένη Ωνάση ντε Μιράντα Νέτα. Και πάλι...Αλ Καπονιστικο ακούγεται με τόσα ονόματα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]