Ο λαμπερός γάμος του Μάκη!

12.09.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως και πως περίμενα τον γάμο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, αφού απ’ ότι έδειχνε επρόκειτο για το κοσμικό γεγονός του Φθινοπώρου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως και πως περίμενα τον γάμο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, αφού απ’ ότι έδειχνε επρόκειτο για το κοσμικό γεγονός του Φθινοπώρου (μην πω της χρονιάς και είμαι υπερβολική). Και τελικά, δικαιώθηκα για την μεγάλη προσμονή που έδειξα στο γεγονός καθώς δε μιλάμε για έναν απλό γάμο, αλλά για τον ορισμό της χλιδής, της λάμψης και της υπερβολής, που τύφλα να έχει ένας....πριγκιπικός γάμος μπροστά του. Ο γάμος (μυστήριο και δεξίωση) έγινε στην έπαυλη του Γιάννη Ραυτόπουλου (ένας εκ των τριών κουμπάρων) και η περιοχή για τρεις μέρες θύμιζε απόρθητο φρούριο. Στη ΔΕΘ, τέτοια μέτρα προστασίας ζήτημα να είχαν παρθεί. Αλλά Μάκης είναι αυτός και τρίτη φορά παντρεύεται. Άσε, που όταν αποφασίζει ένας «Ταρζάν» και...αντικομφορμιστής να παντρευτεί, όπως ένας celebrities του σιναφιού του, τότε φροντίζεις αυτή η μέρα να μείνει αξέχαστη.

Ο γάμος, λοιπόν, τα είχε όλα: τη μισή show biz καλεσμένους, βιολιά, εκπλήξεις, ιδιωτική φρουρά, και σκηνοθέτη! Ο Τάσος Μπιρσίμ, ο σκηνοθέτης των ομιλιών του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε τη σκηνοθεσία του γάμου, το γενικό κουμάντο του οποίου είχε ο Μάκης, ενώ είχε άποψη και για την τελευταία λεπτομέρεια. Από το νυφικό της Κιμ μέχρι το τραγούδι που τους έπαιξαν τα βιολιά στον πρώτο τους χορό. Καλά, όταν είδε η γιαγιά μου στα κανάλια το βίντεο, όπου ο Μάκης χόρευε με τη σύζυγό του, το βιολί να τους ακολουθεί θυμίζοντας ελληνική ταινία και γύρω γύρω κόσμος να τους χειροκροτεί σαν τους κομπάρσους από ταινία, με ρώτησε με μία απορία: «Βρε συ τσούπα μου (κορίτσι μου ελληνιστί) αυτός με το λευκό κουστούμι είναι εκείνος με το μούσι και το γιλέκο; Ο Μάκης;» και όταν της απάντησα θετικά άρχισε το σταυροκόπημα και να αναθεματά τον εαυτό της που υπήρξε το μόνο...νιμού που δεν έσυρε καράβι στο βουνό (εν προκειμένου τον παππού μου)!

Και συνεχίζω μετά του γάμου, και μπαίνω σε μεγαλύτερες λεπτομέρειες, όπως...η νύφη δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού. Ναι, καλά διάβασες. Όταν ο παπάς είπε το γνωστό «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα» η Κίμ γύρισε κοίταξε τον Μάκη και απλά του χαμογέλασε. Αυτός για να την ευχαριστήσει της φίλησε το χέρι (τώρα αυτό αν θέλουμε το παίρνουμε και ως...δήλωση υποταγής!). Τι τζέντλεμαν. Σνιφ, σνιφ. Το νυφικό ήταν Τσέλιος (όπως και το κουστούμι του γαμπρού), ενώ ο σχεδιαστής κατόπιν παραγγελιάς του Μάκη, έκανε την εξής μαγκιά. Το φουρό έβγαινε και το νυφικό γινόταν ένα κοντό σέξι φόρεμα. Μάλιστα, τα...αποκαλυπτήρια έκανε ο ίδιος ο Μάκης στο κέντρο της πίστας ενώπιον όλων των καλεσμένων που ξέσπασαν σε χειροκρότημα. Κουμπάροι ήσαν ακόμη ο Πασχάλης Τερζής και ο Λάμπης Ταγματάρχης. Για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]