Στο νοσοκομείο η Μαντόνα!

17.08.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έχοντας κατακτήσει τα πάντα και παραμένοντας στην κορυφή για πολλά χρόνια, η Μαντόνα στα 47 της χρόνια είπε να κατακτήσει και το άλογό της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχοντας κατακτήσει τα πάντα και παραμένοντας στην κορυφή για πολλά χρόνια, η Μαντόνα στα 47 της χρόνια είπε να κατακτήσει και το άλογό της, Ze! Φευ, όμως, η ιππασία δεν είναι...τραγούδι και ο Ze δεν είναι η κορυφή για να παραμείνει. Έτσι, ανήμερα των γενεθλίων της η Μαντόνα έζησε την πιο δυσάρεστη εμπειρία της. Η προσπάθεια για ιππασία εξελίχθηκε σε τραγωδία και η πτώση της από το άλογο αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρή απ’ ότι αρχικά υπολόγιζαν. Τρία σπασμένα πλευρά, μία κλείδα κι ένα σπασμένο χέρι είναι τα αποτελέσματα της πτώσης, ενώ για τρεις τουλάχιστον μήνες θα πρέπει να απέχει από οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα, αφού δεν μπορεί ούτε να χορέψει, ούτε και να τραγουδήσει.

Το ατύχημα συνέβη στο εξοχικό της Μαντόνα έξω από το Λονδίνο, όπου βρίσκεται με την οικογένειά της για να γιορτάσουν τα 47α γενέθλιά της. Μάλιστα, έγινε ανήμερα των γενεθλίων, ενώ την ώρα του ατυχήματος δεν ήταν παρόντες ο Γκάι Ρίτσι και τα παιδιά. Τη σταρ μετέφεραν στο νοσοκομείο οι συνεργάτες της, οι οποίοι ειδοποίησαν αργότερα τον Γκάι. Αυτός έτρεξε αμέσως στο νοσοκομείο κι έμεινε στο πλευρό της όλο το βράδυ της νοσηλείας της. Η Μαντόνα βγήκε από το νοσοκομείο και η αποθεραπεία θα γίνει στο εξοχικό της.

Πάντως, η διάσημη καλλιτέχνιδα τα...χρειάστηκε με το πέσιμο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες στο νοσοκομείο λένε πως όταν τη μετέφεραν εκεί τα είχε εντελώς χαμένα και ήταν σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα, όταν της έπαιρναν τα στοιχεία για τη ηλικία και τη διεύθυνση, ίσα που έβγαινε η φωνή της. Και δεν το έκανε επίτηδες για να μην ακούνε οι παρόντες. Δεν έχει τέτοια κολλήματα η Μαντόνα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]