"Του συγχώρεσε το κέρατο"!

18.08.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω τι να πω από τη στιγμή που έμαθα πως η Σιένα Μίλερ συγχώρεσε το «κέρατο» του Τζουντ Λο και είναι ξανά μαζί. Να πω, ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω τι να πω από τη στιγμή που έμαθα πως η Σιένα Μίλερ συγχώρεσε το «κέρατο» του Τζουντ Λο και είναι ξανά μαζί. Να πω, ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος; Να πω, ότι τα θέλει τελικά ο πισινός της; Ο, τι και αν πω ένα είναι το σίγουρο: η Σιένα χαλάει την πιάτσα! Βεβαίως, αγαπημένε μου, διότι βλέποντας εσείς οι άνδρες να συγχωρείται τόσο εύκολα ένα κατ’ εξακολούθηση κέρατο - και ουχί μία...ξεπέτα - παίρνετε θάρρος και στο μέλλον θα έχετε από εμάς τις...κοινές θνητές τις ίδιες αξιώσεις. «Εδώ, κοτζάμ Σιένα Μίλερ συγχώρεσε το κέρατο κι εσύ μια Δημητρούλα Ζάρκου μου το παίζεις δύσκολη» θα μπορεί που χου στο μέλλον να μου πει το παραστρατημένο μου έτερο ήμισυ!

Γι αυτό λέω ότι η νεαρή ηθοποιός χαλάει την πιάτσα και δεν της δίνω ούτε το ελαφρυντικό του...ωραίου γκόμενου! Ότι και καλά σε έναν Τζουντ Λο συγχωρείς κι ένα κέρατο. Εξάλλου, εδώ δε μιλάμε για κέρατο του ποδιού, αλλά για κέρατο με διάρκεια συντήρησης μεγαλύτερη από ένα γάλα υψηλής παστερίωσης. Και μάλιστα, με την νταντά των παιδιών του από προηγούμενο γάμο. Κι αν η απιστία με τις γκουβερνάντες είναι της μοδός στη διεθνή show biz και δη στους άγγλους, δεν παύει να είναι «υποτιμητική» για τις απατημένες. «Μα με τη νταντά, τη νταντά»; Τέλος πάντων, όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας το σκάνδαλο και ο Λο το επιβεβαίωσε, η νεαρή Σιένα πέταξε το δαχτυλίδι του αρραβώνα κι έδιωξε τον Τζουντ από την ερωτική τους φωλιά κακήν κακώς. Μάταια, εκείνος προσπαθούσε να την πείσει. Η Σιένα ήτο ανένδοτη και όλα έδειχναν πως θα είχαμε την πρώτη αποφασιστική γυναίκα που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της και κέρατο στην κεφαλή της.

Φευ, όμως. Όπως αποδεικνύεται είναι ακόμη μία Βικτόρια Μπέκαμ. Τι στο καλό, είναι το νέο trend στις σχέσεις το μοντέλο «κερατωμένη Βικτόρια Μπέκαμ»; Η Μίλερ συναντήθηκε με τον Τζουντ πριν λίγες μέρες στο Λονδίνο κι αφού συζήτησαν τα της σχέσης τους αποφάσισαν να είναι και πάλι μαζί. Μάλιστα, τους είδαν την Τετάρτη να κάνουν βόλτα σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί. Άσε, που λέγεται πως ο Λο θα τη συνοδεύσει τον επόμενο μήνα στον γάμο της αδελφής της. Πάει, η μικρή την κατέστρεψε τελείως την πιάτσα!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]