Ήρθε το τέλος για Ρέμο - Μακρυπούλια;

30.08.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, αυτό που λένε πως πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, είναι απόλυτα σωστό. Στις διακοπές μου, διάβασα όλα τα «Ciao», «Σοκ» και ?Sorry» που κυκλοφορούν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, αυτό που λένε πως πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, είναι απόλυτα σωστό. Στις διακοπές μου, διάβασα όλα τα «Ciao», «Σοκ» και "Sorry» που κυκλοφορούν, ενώ αν ήτο δυνατό θα κουβαλούσα μαζί μου και μία φορητή τηλεόραση για να βλέπω τις ειδήσεις του Star. Έτσι, επέστρεψα με μπόλικα νέα, τα οποία και θα σου πω. Προσοχή στα φούμαρα. Υπάρχουν και αυτά για να γεμίζουν οι σελίδες των περιοδικών. Αρχίζω με το πρώτο νέο, που ξεκίνησε ως φήμη και μάλλον εξελίσσεται σε είδηση και μάλιστα...πρώτου μεγέθους, αν βγει αληθινή.

Αυγουστιάτικο μεσημέρι στην Αντίπαρο και η παραλία είναι τίγκα στον κόσμο. Ξάφνου, από τη θάλασσα αναδύεται μία γοργόνα (δηλαδή εγώ), τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της. «Καλέ πιάστε το μου, θα μου το πάρει και θα το σηκώσει». Η γεμάτη υπονοούμενα φράση της έστρεψε πάνω της την προσοχή του κόσμου, αν και η πραγματικότητα είναι η εξής: το αεράκι που φύσηξε, παραλίγο να πάρει το κουτσομπολίστικο περιοδικό που είχε στην ξαπλώστρα και τι θα έκανε χωρίς αυτό. «Έχει για τον χωρισμό του Ρέμου με την Μακρυπούλια» δικαιολογήθηκε στο διπλανό λουόμενο που μόλις συνειδητοποίησε πως όλη η φασαρία γινόταν για το «Very Sorry», προέταξε τον «Κώδικα Ντα Βίντσι» σε μία κίνηση εξορκισμού της υποκουλτούρας!

Η γοργόνα δεν πτοήθηκε, πήρε το περιοδικό της και άρχισε το διάβασμα. «Μα πως, αυτοί ήσαν αγαπημένοι γιατί χώρισαν». Η είδηση του χωρισμού των «αιώνια αρραβωνιασμένων» τη στεναχώρησε τα μάλα. Άραγε, είναι αλήθεια πως η Ζέτα έφυγε από το σπίτι, ενώ αυτή ζήτησε να χωρίσουν επειδή γάμο άκουγε και γάμο δεν έβλεπε; Όλα αυτά ακούγονται τραβηγμένα, όμως γιατί το ζευγάρι φέτος το καλοκαίρι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών χωριστά; Βασανιστικά ερωτήματα δεν το συζητώ, τα οποία προσπάθησα να λύσω από μόνη μου άμα τη άφιξη μου στην Αθήνα. Και τι έμαθα; Πως το ζευγάρι όντως περνάει κρίση στη σχέση του (εμ μετά από έξι χρόνια δεν μπορεί να είναι όλα συνέχεια μέλι γάλα), ενώ η Ζέτα τελευταία κάνει σόλο εμφανίσεις, αλλά πάντα με παρέα φίλων. Ο, δε, Αντώνης ούτε κι αυτός μένει στο σπίτι, αλλά παίρνει την παρέα του και το ρίχνουν έξω. Έξω, το έριξαν και στην πρόσφατη επίσκεψή τους στα Χανιά, όπου σύμφωνα με το περιοδικό ο Ρέμος φλέρταρε με σέξι τραγουδίστρια. Αυτό να σου πω, μου κάνει για...φούμαρο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]