Διαζύγιο πριν τον γάμο;

30.08.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από ώρες διάβασμα όλων αυτών των περιοδικών στην παραλία, κατέληξα στα εξής συμπεράσματα: πρώτον το καλοκαίρι αυτό είχαμε πολλούς χωρισμούς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από ώρες διάβασμα όλων αυτών των περιοδικών στην παραλία, κατέληξα στα εξής συμπεράσματα: πρώτον το καλοκαίρι αυτό είχαμε πολλούς χωρισμούς και δεύτερον η εθνική πόλο έχει ωραιότατα παιδιά (θα αρχίσω να βλέπω το άθλημα, γιατί έχει πολύ... ενδιαφέροντες πλάτες!). Για τους πολίστες μας θα μιλήσω κάποια άλλη στιγμή. Τώρα θα σου μιλήσω για τους χωρισμούς και δη για τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και θέλουν τη Σαμπρίνα να παίρνει διαζύγιο από τον Παναγιώτη Λιαδέλη πριν καν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πως γίνεται τούτο πάλι;

Το ζευγάρι έχει κάνει πολιτικό γάμο, ενώ τον Σεπτέμβριο σχεδιάζουν να κάνουν και τον θρησκευτικό, την ίδια μέρα μάλιστα με τη βάφτιση του γιου τους. Κι εδώ έρχονται οι φήμες που λένε ότι Σαμπρίνα και Λιαδέλης, όχι μόνο δεν θα παντρευτούν, αλλά θα χωρίσουν κιόλας επειδή η σχέση τους περνά σοβαρή κρίση, αφού αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Έτσι, τον Σεπτέμβριο θα γίνει μόνο η βάφτιση του μικρού Βαγγέλη. Κι εκεί που είχαμε σιγουράκι τον χωρισμό και είπαμε «ένας ακόμη έρωτας που δεν άντεξε», βγαίνει ο Λιαδέλης και διαψεύδει τα πάντα.

«Με την Σαμπρίνα είμαστε πολύ καλά και θα παντρευτούμε σύντομα» φέρεται να είπε εκνευρισμένος ο γνωστός μπασκετμπολίστας και δεν θα του πάω κόντρα. Δεν είναι να τα βάζεις, άλλωστε, με θηρία! Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ο Λιαδέλης μαζί με φίλους του εθεάθησαν στο κέντρο, όπου άδει η Σαμπρίνα, η οποία του αφιέρωνε το ένα άσμα μετά το άλλο. Αυτό, μάλιστα, δεν μου κάνει για χωρισμό, οπότε θα περιμένω το προσκλητήριο του γάμου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.