"Κεράτου οδύσσεια"!

01.09.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το «κέρατο του Τζουντ» συνεχίζει να απασχολεί κόσμο και κοσμάκη καθώς κάθε μέρα έχουμε κι ένα νέο από το μέτωπο του πρώην ζεύγους. Έφυγα, για παράδειγμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το «κέρατο του Τζουντ» συνεχίζει να απασχολεί κόσμο και κοσμάκη καθώς κάθε μέρα έχουμε κι ένα νέο από το μέτωπο του πρώην ζεύγους. Έφυγα, για παράδειγμα την προηγούμενη εβδομάδα ολιγοήμερες διακοπές αφήνοντας τη Σιένα να...συγχωρεί το κέρατο του Τζουντ και να κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης και γύρισα και τους βρήκα...σφαγμένους, με τη Μίλερ να είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! Ήθελα να ήξερα, πότε τα πρόλαβαν όλα αυτά; Γιατί συνέβησαν πολλά στο διάστημα της απουσίας μου.

Καταρχάς, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που απαθανατίζουν τη νεαρή ηθοποιό να κλαίει στη μέση του δρόμου, σαν παιδάκι που του πήραν το γλειφιτζούρι. Η Σιένα μόλις είχε αγοράσει ένα περιοδικό, στο οποίο έγραφαν γι αυτή και τον Λο. Διάβασε το άρθρο κι αμέσως ξέσπασε σε κλάματα, αδιαφορώντας για τον κόσμο που είχε σταματήσει και την κοίταγε σαν εξωγήινο! Το ότι η Μίλερ δεν έχει πρόβλημα να μπήγει τα κλάματα όπου βρει, είναι γεγονός. Για παράδειγμα την επόμενη μέρα από τη δημόσια βόλτα που έκανε με τον Τζουντ τους δρόμους του Λονδίνου, παπαράτσι τη «συνέλαβαν» έξω από το σπίτι του πρώην αγαπημένου της να κλαίει και να οδύρεται.

Η κατάσταση της είναι τω όντι σοβαρή κι έχει ανησυχήσει τα μάλα τους δικούς της ανθρώπους. Ειδικά, μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δείχνουν το δεξί της χέρι με βαθιές ουλές, πολλοί ήσαν εκείνοι που θορυβήθηκαν και μίλησαν ακόμη και για...απόπειρα αυτοκτονίας της ηθοποιού. Πάντως, ο εκπρόσωπός της αρνείται πως η Σιένα προσπάθησε να κάνει κακό στον εαυτό της, μιλώντας για τραυματισμό την ώρα που κολυμπούσε. Κάτι, που πολλοί άκουσαν αλλά λίγοι πίστεψαν! Όσον, αφορά, δε, τον Τζουντ Λο, όσες φορές τον έχουν απαθανατίσει οι παπαράτσι έχει ένα οργισμένο ύφος, λες και θα σε πλακώσει στο ξύλο!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]