Βρέθηκε η αντικαταστάτρια της Μενεγάκη!

01.09.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά από πολύ ψάξιμο κι αφού παρήλασαν από τα δοκιμαστικό όλες οι ξανθιές της Αθήνας, βρέθηκε τελικά η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη, στον «Πρωινό Καφέ».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από πολύ ψάξιμο κι αφού παρήλασαν από τα δοκιμαστικό όλες οι ξανθιές της Αθήνας, βρέθηκε τελικά η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη, στον «Πρωινό Καφέ». Η Ελεονόρα Μελέτη, το κορίτσι των ειδήσεων του σταθμού ήταν τελικά αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις στα δοκιμαστικά κι έτσι οι υπεύθυνοι του καναλιού την έχρισαν ως τη νέα τους «βασίλισσα της πρωινής ζώνης». Αν τώρα, η...βασιλεία της περάσει τα σύνορα του Αμαρουσίου κι επεκταθεί, θα το δείξει ο καιρός. Στον ΑΝΤ1, πάντως, της έχουν εμπιστοσύνη, ενώ είναι πρόθυμοι όλοι μαζί να τη στηρίξουν. Όπως, άλλωστε είχαν κάνει δέκα χρόνια πριν με τη Μενεγάκη, η οποία τότε δεν ήταν τίποτε άλλο παρά...το κορίτσι της Mega Banca.

Γι αυτό, το λόγο, λοιπόν, δίπλα στην Ελεονόρα θα έχουν πολλούς guests και συνεργάτες, όπως τη Λίτσα Πατέρα, που παρέμεινε στην εκπομπή, ενώ ο ρόλος της φέτος δεν θα περιοριστεί απλά στα ζώδια και στο...σπρωξίδι από την παρουσιάστρια! Special guest star θα είναι η Καλομοίρα -Oh really - η οποία μεταξύ άλλων θα παίρνει και συνεντεύξεις! Προβλέπεται τα...καλομοιρίστικα greeklish να επιστρέφουν στη μόδα και να είμαστε πάλι όλο «φι-λα-κια». Γενικά, όπως το κόβω με τον «Πρωινό Καφέ» θα ξεχάσουνε οι νοικοκυρές και τα λίγα ελληνικά που ξέρουνε, αφού στην εκπομπή εκτός της Καλομοίρας θα είναι και ο μάγειρας Γιάννης Γκελντής, θυμάσαι αυτός από την Γερμανία που πρωτοεμφανίστηκε στον Καφέ, ο οποίος έχει το χούι να σφάζει την ελληνική γλώσσα όπως το κουνέλι! Άσε, που λένε πως μπορεί να πάρει ενότητα και ο Περικλής.

Άντε μέσα σε όλο αυτό τον...χαμό να επιδείξει τις γνώσεις της η Ελεονόρα, η οποία μιλάει μέχρι Αραβικά! Αν κι εδώ που τα λέμε, αν θέλει η αντί - Μενεγάκη να είναι άξια διάδοχος της προκατόχου, θα πρέπει να ξεχάσει τα πτυχία της κι αυτά που έμαθε στα πανεπιστήμια και να ξεκινήσει τις απορίες που είχε στο δημοτικό. «Τι είναι ο λούτσος, το θηλυκό της μύγας είναι μύγος, γλιστράνε οι φάλαινες όταν το κάνουνε;» και άλλα τέτοια αθώα ερωτήματα ζαλισμένης παρουσιάστριας!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]