Τελικά, δεν είναι έγκυος!

16.08.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μια χαρά είχα κάνει τους υπολογισμούς μου και με αγωνία περίμενα να τελειώσει η χρονιά για να έρθει στον κόσμο το πρώτο παιδί της Ντέμι Μουρ από τον Αστον Κούτσερ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μια χαρά είχα κάνει τους υπολογισμούς μου και με αγωνία περίμενα να τελειώσει η χρονιά για να έρθει στον κόσμο το πρώτο παιδί της Ντέμι Μουρ από τον Αστον Κούτσερ. Τώρα θα αναρωτιέσαι προς τι η τόση αγωνία και λαχτάρα, αλλά τι να κάνω, δεν γεννάει κάθε χρόνο η σαράντα φεύγα Ντέμι το παιδί του τριάντα έλα σε κάποια χρόνια Αστον. Ωστόσο, προς μεγάλη μου απογοήτευση η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε επίσημα πως δεν είναι έγκυος. Να σου πω, από τη μία πήγε η καρδιά μου στη θέση της, διότι βλέποντας την Ντέμι σε δημόσιες εξόδους να έχει την κοιλιά πλάκα, με έπιανε άγχος για το πως καταφέρνει και διατηρεί τη σιλουέτα της. «Τι στο καλό, στην πλάτη έχει τη μήτρα της» έλεγα κάθε φορά που έβλεπα την Μουρ.

Τη δήλωση πως δεν είναι έγκυος η ηθοποιός την έκανε σε συνέντευξή της σε αμερικάνικο μηνιαίο περιοδικό, όπου όμως δήλωσε πως θέλει να αποκτήσει παιδί από τον πολύ νεώτερό της σύντροφο. Μάλιστα, η Ντεμί - ως καλός άνθρωπος που είναι - μας ενημέρωσε λεπτομερώς για τις προσπάθειες...τεκνοποίησης που κάνει το ζευγάρι. Λοιπόν, η «συνταγή Μουρ» για το πως....θα πιάσεις παιδί στα σαράντα φεύγα σου, προβλέπει μπόλικο μούλιασμα. Ένα ρομαντικό μπάνιο με κεριά και αιθέρια έλαια στην μπανιέρα είναι η καλύτερη αρχή και το καλύτερο αφροδισιακό. Η διάθεση χαλαρώνει, οι μυς λύνονται, η αδρεναλίνη ανεβαίνει (μαζί και όλα όσα έχουν τάσης ανύψωσης, you know) και τα πάντα είναι έτοιμα για την πρώτη προσπάθεια τεκνοποίησης. Αφού τελειώσει το στάδιο αυτό, ακολουθεί το δεύτερο, όπου περιλαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών. Προσοχή, μην την κάνετε ταράτσα, διότι αντί να το ρίξετε στην τεκνοποίηση, θα το ρίξετε στον ύπνο!

Αφού ολοκληρωθεί το στάδιο αυτό, περνάτε στο τρίτο: μπάνιο στην πισίνα. Μην αγχώνεστε, δεν θα πάτε σαν μολύβι στον πάτο. Η...τεκνοποίηση είναι το καλύτερο χωνευτικό! Στην πισίνα επιδίδεστε σε διάφορα παιγνίδια μέσα στο νερό, όπου μεταξύ αυτών ρίχνετε και μία...γονιμοποίηση. Μπορείτε να ρίξετε και δύο και τρεις, δεν σας περιορίζει κανείς, αυτά είναι ανάλογα με τα κέφια και τη διάθεση. Ας πούμε, η Ντέμι με τον Αστον επειδή θέλουν πολύ να κάνουν ένα παιδί, ρίχνουν πολλές...γονιμοποιήσεις τη μέρα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]