"Ο πελαργός μπορεί να περιμένει"!

06.07.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θα περίμενε κανείς πως τα νέα ότι ο Μπεν Άφλεκ γίνεται πατέρας θα επηρέαζαν την Τζένιφερ Λόπεζ και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θα περίμενε κανείς πως τα νέα ότι ο Μπεν Άφλεκ γίνεται πατέρας θα επηρέαζαν την Τζένιφερ Λόπεζ και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, θα έσπευδε κι αυτή με τον άνδρα της να κάνουν ένα παιδί. Έτσι, για το....μία σου και μία μου! Φευ, όμως. Της Τζένιφερ, όχι μόνο δεν της ξύπνησε το μητρικό φίλτρο (έστω και για λόγους «εκδίκησης»), αλλά έπεσε σε ακόμη μεγαλύτερο λήθαργο. Η διάσημη αοιδός, που εδώ κι ένα χρόνο είναι παντρεμένη με το συνάδελφό της Μαρκ Άντονι, αμέσως μετά την ανακοίνωση της διπλής χαράς (γάμος και πελαργός) του πρώην της, έσπευσε να δηλώσει (σε φίλους της αλλά το ίδιο κάνει) πως δεν πρόκειται να γίνει μητέρα τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια. Έτσι, έβαλε τέλος και στις φήμες που κυκλοφορούσαν τελευταία πως το ζευγάρι θα υιοθετούσε παιδί, αφού οι προσπάθειες για να τεκνοποιήσουν, έπεφταν στο κενό.

Η Τζένιφερ, λοιπόν, έβαλε στην αναμονή τον...πελαργό, επειδή αυτή τη στιγμή έχει ως πρώτη προτεραιότητα την καριέρα της. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η Λόπεζ θέλει να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο στη show biz, οπότε όταν θα γίνει μητέρα, δεν θα έχει το άγχος μήπως ο κόσμος την ξεχάσει και κάποια άλλη έρθει και της πάρει τη θέση. Α, δε στο είπα; Η Τζένιφερ σκοπεύει όταν θα αποκτήσει παιδί, να αποσυρθεί για λίγο από τα εγκόσμια και να αφιερωθεί αποκλειστικά στο μεγάλωμα αυτού.

Την ιδέα αυτή την είχε και η ίδια στο μυαλό της (στο πολύ πίσω μέρος του βέβαια), αλλά τώρα με τον Μαρκ άνδρα είναι μία καλή ευκαιρία να το κάνει πράξη. Βλέπεις, ο Άντονι απεχθάνεται τη δημοσιότητα κι έχει καταφέρει στον ένα χρόνο γάμου να αποτραβήξει και την Τζένιφερ από τα φώτα της δημοσιότητας και να μένουν απομονωμένοι οι δυο τους, ζώντας τον έρωτα της ζωής τους. Μάλιστα, το ζευγάρι κάνει τις απαραίτητες δημόσιες εμφανίσεις (δηλαδή σε πρεμιέρες και τελετές απονομών) και τον υπόλοιπο χρόνο μένουν σπίτι τους. Ποιο θα το φανταζόταν αυτό για την Τζένιφερ. Αλλά από τα λάθη μαθαίνει κανείς και όπως είπε ο «σπιούνος» φίλος της: «Με τον Μπεν είχε κάνει πολλά»!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]