Δεύτερο παιδί για την Τζολί!

06.07.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ένα δεύτερο παιδί υιοθέτησε η Αντζελίνα Τζολί πριν λίγες μέρες δίνοντας συγχρόνως τέλος στο όργιο φημών που είχε ξεσπάσει τελευταία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα δεύτερο παιδί υιοθέτησε η Αντζελίνα Τζολί πριν λίγες μέρες δίνοντας συγχρόνως τέλος στο όργιο φημών που είχε ξεσπάσει τελευταία και ήθελε τη διάσημη ηθοποιό να περιμένει παιδί από τον αγαπημένο της, Μπραντ Πιτ. Η Αντζελίνα την περασμένη εβδομάδα «συνελήφθη» με τον γιο της Μάντοξ να ψωνίζουν μωρουδιακά σε κατάστημα παιδικών και όλοι όσοι τους είδαν υπέθεσαν το....αυτονόητο. Ότι, δηλαδή, περιμένει το παιδί του Μπραντ.

Τελικά, το παιδί θα έρθει σε λίγους μήνες - και τυπικά -, μόνο που δεν θα έρθει...δια του πελαργού, αλλά απευθείας από την Αιθιοπία. Πρόκειται για ένα ορφανό κοριτσάκι, το οποίο έχασε τους γονείς της από τη μάστιγα του AIDS. Η Τζολί κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για τον ερχομό της μικρής και σε αυτές την βοηθούν τόσο ο Μπραντ όσο και ο Μάντοξ, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος που θα αποκτήσει μία αδελφή. Η διάσημη ηθοποιός έχει μάλιστα βρει και όνομα για το κοριτσάκι, το Zahara Marley Jolie.

Κάτι τέτοια κάνει η Ανζτελίνα και «κολλάει» περισσόετρο ο Πιτ!!!



Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]