Ξανά μαζί Δρούζα - Οικονόμου!

07.07.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μα δεν τελειώνουν οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν. Πονάνε, υποφέρουνε, ματώνουν κι αρχίζουν πάλι απ' την αρχή».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μα δεν τελειώνουν οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν. Πονάνε, υποφέρουνε, ματώνουν κι αρχίζουν πάλι απ' την αρχή». Ο εν λόγω στίχος είναι και μία πραγματικότητα για πολλά ζευγάρια που χωρίζουν και από την περίπτωση αυτή δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση ο Νίκος Οικονόμου και η Άννα Δρούζα, που στο παρελθόν έζησαν μία μεγάλη αγάπη. Συγνώμη ένα λεπτάκι πριν συνεχίσω τα νέα. Α, μην αγχώνεσαι, δεν βρέχει. Σε παίρνουν τα σκάγια από το πατόκορφο φτύσιμο που ρίχνω στον εαυτό μου για τα συγκινητικά που γράφω. Σνιφ, σνιφ.

Και συνεχίζω τώρα. Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους, Δρούζα και Οικονόμου είναι ξανά μαζί, αφού είπαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους. Επίσημα, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ωστόσο η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής, όπου προσήλθαν πιασμένοι από το χέρι, σκορπίζοντας χαμόγελα δεξιά και αριστερά, δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για να σκεφτείς το αντίθετο. Ότι δηλαδή είναι δύο πρώην, που τώρα γινήκανε φίλοι. Αυτά είναι για τη Βίσση και τον Καρβέλα και ουχί γι αυτούς του δύο, που είναι κομμάτι πουριτανοί.

Εκτός της δημόσιας εμφάνισης έχουμε και άλλες αποδείξεις για την επανασύνδεση, όπως η πρόσφατη δήλωση της παρουσιάστριας πως «όταν κάτι το είχες πραγματικά, δεν το χάνεις. Χάνεις μόνο κάτι που ποτέ δεν το είχες». Φιλοσοφημένο αν και μου πήρε λίγη ώρα μέχρι να το αναλύσω. Έχει γίνει πολύ της φιλοσοφίας τελευταία η Δρούζα. Όλο κάτι τέτοια λέει. Επίσης, ο Οικονόμου - κι εδώ έχουμε να κάνουμε με μαρτυρίες γειτόνων, την καλύτερη δηλαδή πηγή - εδώ και λίγο καιρό έχει μετακομίσει στο σπίτι της Άννας στην Κηφισιά και κάθε απόγευμα τον βλέπουν να φτιάχνει τον κήπο. Πάντως, οι προσπάθειες για επανασύνδεση έχουν ξεκινήσει από την Άνοιξη κιόλας, με βόλτες και ψώνια για τη μικρή, ενώ κυκλοφόρησαν κάποια στιγμή και φήμες για εγκυμοσύνη, που όμως δεν ίσχυε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]